Rabobank zoekt de Java-toppers uit de markt

Rabobank zoekt de Java-toppers uit de markt

Binnen de directe opdrachtgever van HeadFirst, Rabobank, wordt hard gewerkt aan het uitbouwen van Rabobank Hypotheekdossier, het hulpmiddel dat gebruikt wordt voor het online afsluiten van hypotheken op Rabobank.nl. Voor de ontwikkeling daarvan zoekt men meerdere Senior Java Ontwikkelaars. En niet zomaar ontwikkelaars, Rabobank wil de toppers uit de markt.

Rabobank heeft meerdere ontwikkelteams nodig en zoekt in de komende 5 maanden stapsgewijs naar minimaal 10 specialisten, zodat de teams samengesteld kunnen worden. De aanvraag zal om die reden gedurende langere tijd openstaan.

Wat biedt Rabobank? Eén van de meest innovatieve werkomgevingen voor Java Programmeurs op dit moment. Rabobank loopt voorop met deze ontwikkeling. Het tarief is uiteraard onderdeel van de selectieprocedure, maar zal zeker marktconform zijn. Een maximumtarief is niet van toepassing.

Let op: Het is absoluut niet toegestaan deze aanvraag aan andere organisaties door te sturen of op internet te publiceren.

 

Specificaties
– Opdrachtgever: Rabobank Nederland

– Locatie: Utrecht

– Startdatum: z.s.m.

– Looptijd: minimaal 3 maanden

– Aantal uren per week: 40

– Projectnaam: Cross Channel Hypotheken

 

Project omschrijving
Medewerker ontwikkelt mee aan de uitbouw van het Rabobank Hypotheekdossier op Rabobank.nl t.b.v. het online afsluiten van een hypotheek.

 

Taken/verantwoordelijkheden
Ervaring technisch inhoudelijk:

– Minimaal 7 jaar ervaring met Java ontwikkeling;

– Gedegen ervaring met internetapplicaties met een hoog volume en hoge beschikbaarheid;

– Gedegen Agile/Scrum ervaring – Scrummaster ervaring;

– Tools/ontwikkelstraat: Maven, Subversion, Hudson, Sonar (FindBugs, CheckStyle, etc.) – oftewel continuous integration.

– Frameworks/libraries: Spring (met name), web frameworks, meer dan 2 frameworks voor hetzelfde.

– Javascript ervaring: backbone en EJB JPA.

– Proces: Agile – SCRUM.

– Ervaring in de bankenwereld en meer specifiek binnen hypotheken is een pré.

 

Soft-skills
Rabobank is op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Java Ontwikkelaar met flair. Iemand die flexibel, kwaliteitsbewust en communicatief vaardig is. Tevens moet hij/zij ondernemend zijn en moet verbindingen kunnen maken met andere collega’s bij problemen.

Reageren
Voel je je aangesproken door bovenstaande omschrijving of heb je een medewerker in dienst die perfect voldoet aan de gestelde eisen? Of wellicht heb je nog vragen over hetgeen Rabobank zoekt. Neem contact met ons op door te bellen naar 023-5685630. Vraag hierbij naar Corina Konijn. Mailen kan ook naar aanbiedingen@headfirst.nl. Uiteindelijk zal je jouw aanbieding moeten doen via ons online platform HeadFirst Select. Mocht je hierin nog geen profiel hebben, willen we je vragen deze alvast aan te maken.

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.