Samenwerking Alicia Benefits officieel bekrachtigd

Samenwerking Alicia Benefits officieel bekrachtigd

Begin 2022 is de samenwerking met verzekeringsspecialist Alicia Benefits gestart. Dit heugelijke moment is begin deze maand gevierd met een officieel tekenmoment. HeadFirst Group en Alicia Benefits slaan de handen ineen voor het professionaliseren van het verzekeringsaanbod in de Professionals services.

Als zelfstandig professional (zp’er) wil je bezig zijn met waar jij goed in bent: ondernemen. Daarbij besteed je het liefst zo min mogelijk tijd aan het regelen van alles daar omheen, zoals verzekeringen en juridische kwesties. Dankzij onze samenwerking met Alicia Benefits zijn deze zorgen verleden tijd. Door kwalitatieve verzekeringen en innovatieve technologie te combineren, bieden zij de producten die jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken. Geen gedoe meer met termijnen, niet-passende polissen en ellenlange aanvraagprocedures maar verzekeringen die altijd passend, slim en flexibel zijn.


CEO van HeadFirst Group Marion van Happen (links), voorzitter van de HeadFirst Group board Han Kolff (midden) en CEO Alicia Benefits Marijn Moerman (rechts)

Goed verzekerd werken met Alicia Benefits
Zodra jij via ons op een opdracht start of als jij via jouw eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers een opdracht vindt, kun je kiezen om gebruik te maken van Professionals service gedurende de looptijd van jouw opdracht. Je kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium en Excellent. Kies je voor Premium of Excellent, dan profiteer je van een lidmaatschap bij Alicia Benefits en weet je zeker dat de volgende verzekeringen goed geregeld zijn:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid: beschermt jou als je aansprakelijk bent voor schade aan spullen van een ander of voor iemands letsel.
  • Beroepsaansprakelijkheid: zorgt ervoor dat je er niet alleen voor staat als een opdrachtgever schade lijdt door jouw beroepsfout.
  • Cyber risico: biedt hulp als jij als professional of jouw IT-omgeving het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, hacking, data diefstal en meer.
  • Ongevallen: verzacht de financiële klap als jij blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. 24 uur per dag en wereldwijd actief, ook buiten werk.
  • Zakelijke reizen (bij Excellent): staat jou bij als er iets misgaat terwijl je voor werk op reis bent, in buitenland of Nederland.


Ook juridisch alle zaken op orde
Met de Premium of Excellent service hebben wij ook voor al jouw juridische vraagstukken een oplossing, dankzij de samenwerking van Alicia Benefits met DAS. Je kunt bellen met de Juridisch Adviesdesk over al jouw juridische vragen en kwesties en met de Documenten Selfservice heb je in een handomdraai jouw juridische documenten klaar.

Profiteer direct van jouw voordelen!
Daar houdt het nog niet op. Voor €3,- (Premium) en €6,- (Excellent) per gewerkt uur ontvang jij al deze voordelen en meer, zoals een versnelde betaling van facturen en toegang tot de opleidingsomgeving Select Academy. Volg onbeperkt online trainingen, virtuele labs en/of bootcamps en test je kennis door proefexamens te maken.

Werf jouw volgende opdracht via ons online platform Select en maak direct gebruik van alle voordelen van de Professionals services. Je vindt er jaarlijks duizenden opdrachten, dankzij de honderden aansprekende opdrachtgevers waar we mee samenwerken. Stel een e-mail alert in, zet een up-to-date cv in jouw profiel en log regelmatig in, dan heb je jouw ideale binnen no-time opdracht te pakken.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.