Select Academy ook live voor professionals van leveranciers

Select Academy ook live voor professionals van leveranciers

In juni lanceerden wij een initiatief om duurzame inzetbaarheid van zelfstandig professionals (zp’ers) te stimuleren: Select Academy. Deze omgeving is nu ook toegankelijk voor professionals van leveranciers.

Select Academy: onbeperkt leren voor professionals
Als leverancier wil je investeren in het gericht ontwikkelen van kennis en vaardigheden van professionals. Om de kans op een opdracht én de toegevoegde waarde bij een opdrachtgever te vergroten. Wij helpen leveranciers daar graag bij met een online leren abonnement. Een voordeel waar hun professionals als onderdeel van de Premium en Excellent service gebruik van kunnen maken.

Gedurende de looptijd van een opdracht bieden wij professionals toegang tot Select Academy. De opleidingsomgeving, door HeadFirst Group gerealiseerd in exclusieve samenwerking met het continuous learning platform MyCademy, met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Professionals kunnen op ieder gewenst moment onbeperkt online trainingen, virtuele labs en/of bootcamps volgen. Aanvullend kunnen zij hun kennis testen door proefexamens te maken.

Partners services
Het ‘online leren abonnement’ in Select Academy is een van de voordelen van de Select Partners services. Naast de mogelijkheid om via HeadFirst Group uitdagende opdrachten te verwerven, kunnen leveranciers van professionals naar eigen wens gebruikmaken van de services voor onder andere administratieve ondersteuning, versnelde betaling van facturen en vanaf nu dus meer voordelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.