Wie is… Marian van Duijn?

Wie is… Marian van Duijn?

Wie zijn de medewerkers van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker van HeadFirst zich hier. Ditmaal: Marian van Duijn, Office Manager.

Wie is Marian van Duijn?
In de eerste plaats ben ik moeder van Dex, 23 jaar, en Maria Cevilla, 21 jaar. Mijn grote passie is koken. Dat brengt automatisch met zich mee dat ik van gezelligheid houd en mijn huis vaak gevuld is met dierbaren. Sinds 2003 ben ik fulltime werkzaam bij HeadFirst en streef ernaar alles als een zonnetje te laten verlopen.

Wat zijn je werkzaamheden/ verantwoordelijkheden binnen HeadFirst?
Als Office Manager ben ik de spin in het web op kantoor en voor de medewerkers in het veld, wat tevens één van de leukste aspecten van mijn werkzaamheden is.

Ik ben verantwoordelijk voor de inkomende post, het versturen van de verjaardagskaarten aan onze 9.700 freelancers, mail en het bijhouden en beheren van de agenda’s van Rick Kruiswijk en de overige directieleden. Daarnaast ben ik de eerste persoon waar je contact mee legt, zowel persoonlijk als telefonisch. Ook organiseer ik bijeenkomsten, zorg ik voor uitnodigingen, lunches, diners, vervoer en hotelovernachtingen. En ik draag zorg voor de organisatie met betrekking tot huisvesting, kantoorbehoeftes/artikelen en relatiegeschenken. Verder ontvang ik bezoekers, sta ik hen te woord en ik verzorg het archief.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Er is niet iets wat ik specifiek ‘het leukste’ kan noemen. Soms zeg ik wel eens voor de grap: ’Rick Kruiswijk is de baas en ik speel het’. Dit geeft aan dat ik stiekem trots ben op wie ik ben en wat ik doe – ook al ben ik de enige die het echt gelooft.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Jeetje, eigenlijk is het sowieso beter om mij gewoon lekker te laten slapen, maar als ik dan toch een grote uitzondering moet maken, dan denk ik dat het wel handig is om mij te waarschuwen als mijn huis in brand staat.

Bart van der Geest