Top 3 speler in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019

Top 3 speler in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019

HeadFirst Group heeft de doelstelling om in omvang uit te groeien tot een internationale toonaangevende speler in de flexmarkt. In Nederland heeft het die plek verworven, zo blijkt uit de recent gepubliceerde Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019, waarin de honderd grootste flexbedrijven van Nederland zijn opgenomen op basis van hun omzet in 2018. Wij hebben met een omzet van 893,1 miljoen euro de derde plek in de lijst ingenomen, waarmee we twee van de vier traditionele grote internationale uitzenders achter ons laten.

Flexmarkt Omzetranglijst

FlexTopGroeier

Op basis van de Omzetranglijst Top-100 2019 heeft Flexmarkt ook een Payroll en MSP Top-10 in kaart gebracht, waarvan HeadFirst Group koploper is. Flexmarkt schrijft hierover: ‘Onder de grootste groeiers in 2018 bevindt zich HeadFirst Group (+ 79%). Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst Group, vertelt dat de omzetgroei van de organisatie enerzijds te danken is aan overnames, anderzijds is die autonoom. “Vanuit fusies met Myler en Staffing MS zijn we gegroeid van 498,9 miljoen euro naar 805,8 miljoen euro. Daarbovenop hebben wij gezamenlijk een autonome groei gerealiseerd naar 893,1 miljoen euro.” Over die autonome groei van HeadFirst Group zegt Schellingerhout: “Door de samenstelling van bedrijven – met elk zijn eigen specialistische diensten, waaronder matchmaking, contracting, global sourcing, payrolling en managed service providing – kunnen wij organisaties ondersteunen bij ieder inhuurvraagstuk. Dit brede palet aan flexdiensten is voor veel organisaties de reden geweest dat zij voor een samenwerking met HeadFirst Group hebben gekozen.”’

Over Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Bron: Flexmarkt

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.