United we grow: De samenwerking met ProUnity

United we grow: De samenwerking met ProUnity

Op 14 juli 2022 hebben HeadFirst Group en ProUnity hun krachten gebundeld. Als marktleider in het professioneel organiseren van externe inhuur en het grootste platform voor professionals in Nederland zet HeadFirst Group, waar HeadFirst onderdeel van is, een belangrijke stap met de toevoeging van ProUnity. Zo groeit HeadFirst Group door richting een internationale platformorganisatie.

Versterking tech & touch
Met de krachtenbundeling met ProUnity verbreedt HeadFirst Group haar HR-techportfolio, dat al bestaat uit ons eigen inhuurplatform Select en samenwerkingen met externe VMS-partners. Zo vergroten we onze flexibilitiet in tech-oplossingen voor opdrachtgevers. ProUnity zal de versneller zijn in de kanteling naar een platformorganisatie. Als innovatief techbedrijf met gevoel voor persoonlijke aanpak wordt er met deze samenwerking gewerkt naar de perfecte balans tussen tech en touch.

Door de toevoeging van ProUnity verdrievoudigen wij onze bestaande business in België, wat betekent dat wij opdrachtgevers internationaal nog beter kunnen bedienen. Voor professionals en leveranciers creëren we een nog groter internationaal netwerk van opdrachtgevers, waarvan de honderden opdrachten dagelijks op één online platform te vinden zijn.

HeadFirst als intermediair
Natuurlijk blijven we de intermediair en betrouwbare partner zoals jij die kent, maar nu met een versterkte marktpositie, breder HR-techportfolio en nog rijker gevuld platform met opdrachten.

Heb je vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Meer informatie over het samengaan van HeadFirst Group en ProUnity, lees je in het persbericht.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.