Wie is…Alphons Lemstra?

Wie is…Alphons Lemstra?

Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker zich hier. Ditmaal: Alphons Lemstra, Supplier Relations Manager.

Wie is Alphons?
Ik ben 32 jaar en woon in Amsterdam op het Java Eiland. Hier woon ik met Simone, mijn vriendin, en mijn dochter Lexi, van inmiddels alweer acht maanden.
Ik ben een groot liefhebber van golf. Dit doe ik graag met vrienden in de weekenden. Verder vind ik stedentripjes leuk, maar dat is sinds de geboorte van mijn dochter wat minder geworden. Een andere hobby van me is koken met vrienden.

Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Ik ben verantwoordelijk voor een aantal Leveranciers en Zelfstandig Professionals, waarmee we actief zakendoen. Voor ZP’ers ben ik het aanspreekpunt bij alle vragen over hun profiel in HeadFirst Select. Ook geef ik tips voor de opbouw van je CV. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor vragen over openstaande aanvragen van onze Opdrachtgevers, contractuele zaken, facturatieprocessen, etc.

Als Supplier Relations Manager ben ik verder verantwoordelijk voor Leveranciers. Wat is hun expertise? Waar kunnen we elkaar ondersteunen; wij door middel van ingangen bij onze Opdrachtgevers en de Leverancier ons door middel van het leveren van perfecte professionals voor onze klanten. Gezamenlijk hou je goede feeling met wat er in de markt speelt en waar we elkaar kunnen versterken en gezamenlijk zaken kunnen doen.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Het contact met de Leveranciers en Zelfstandig Professionals. Hierdoor weet ik wat er allemaal speelt aan de aanbodzijde van de markt en kan ik die informatie weer delen met de Accountmanagers van onze klanten. Kennis is immers macht! Daarnaast krijg ik veel vrijheid om ons team van Supplier Relations verder te ontwikkelen. Op die manier kunnen we Zelfstandig Professionals en Leveranciers steeds beter bedienen.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Om mijn dochter te drinken te geven. Verder ben ik eigenlijk wel gesteld op mijn nachtrust.

Bart van der Geest