Wie is… Esmée Ouwehand

Wie is… Esmée Ouwehand

Ik ben 23 jaar en een geboren Zaankanter. Nadat ik vorig jaar mijn diploma Communicatie behaalde, ben ik aan het werk gegaan als zzp’er waarbij ik voornamelijk gewerkt heb aan projecten met betrekking tot contentmarketing. Ik heb het zzp-stokje neergelegd en ben sinds 1 juli 2016 werkzaam bij HeadFirst als marketing- en communicatiemedewerker.

Buiten werk ben ik bij mooi weer veel op het strand te vinden of in het park tijdens een bootcampsessie. Daarnaast ga ik graag naar concerten of festivals en als ik een minder actieve bui heb, ben ik te vinden op de bank met een goed boek of een spannende serie.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?
Van online media tot nieuwsbrieven en van persberichten tot e-mails. Communicatie is overal. Ik ben samen met het communicatieteam verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen en buiten HeadFirst. Kortom, de pen en soms ook stem van interne- en externe communicatie.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Ik mag de hele dag praten en schrijven, twee van mijn favoriete bezigheden. Daarnaast is het heel afwisselend werk waarbij verschillende mensen betrokken zijn. Om namens HeadFirst te kunnen communiceren moet je nauw betrokken zijn bij iedereen binnen de organisatie.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Of ik op het moment van wakker worden scherp genoeg ben is de vraag, maar ik ben altijd in voor een goed verhaal of discussie.

Esmée Ouwehand, Marketing & communicatie medewerker

Esmée Ouwehand (1992) is sinds 2016 werkzaam bij HeadFirst. Nadat zij haar hbo-diploma Communicatie behaalde is zij o.a. werkzaam geweest als ZP’er waarbij zij aan verschillende communicatieprojecten heeft gewerkt. Ouwehand is werkzaam als medewerker marketing en communicatie binnen HeadFirst. Van hieruit is zij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van onze organisatie.