Wie is… Jennifer Aarts

Wie is… Jennifer Aarts

Wie ben jij?

Mijn naam is Jennifer Aarts. Ik werk sinds september 2018 als bedrijfsjurist bij HeadFirst Group. Mijn specialisatie ligt binnen het informatierecht. Informatierecht, het woord zegt het al, heeft betrekking op alle aspecten van de informatiesamenleving. Dit hangt onder andere nauw samen met het internet. Wij leven in een internettijdperk en wisselen continu informatie met elkaar uit. Hierdoor ontstaan nieuwe juridische vraagstukken zoals de bescherming van intellectuele eigendomsrechten en persoonsgegevens.

Voordat ik bij HeadFirst Group kwam, werkte ik bij een advocatenkantoor waar HeadFirst Group een cliënt was. Ik was destijds betrokken bij het schrijven van adviezen voor HeadFirst Group, waardoor ik de organisatie goed heb leren kennen. Zo goed, dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen hier in dienst te treden en het bedrijfsleven in te gaan.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst Group?

Ik houd mij bezig met alle juridische aangelegenheden binnen HeadFirst Group. Collega’s komen bij mij met juridische vragen of kwesties. Dit kan bijvoorbeeld gaan over onduidelijkheid omtrent een bepaling in een contract met één van onze Leveranciers of over ons beleid met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens en de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) binnen HeadFirst Group. Daarnaast ben ik betrokken bij het juridische deel van aanbestedingen, het aansluiten van nieuwe Opdrachtgevers en de contractonderhandelingen die daar aan vooraf gaan.

Waarom is het leuk om voor deze organisatie te werken?

HeadFirst is een groeiende en dynamische organisatie. Onlangs zijn Myler en Staffing Management Services ook onderdeel geworden van de groep, wat zorgt voor uitdagingen op juridisch vlak. Bijvoorbeeld omdat alle werkprocessen van de verschillende entiteiten in lijn met elkaar worden gebracht. Daar kan ik als onderdeel van de Legal afdeling een verschil in maken en dat maakt deze functie extra interessant. Vanwege onze dienstverlening – het organiseren van inhuur van externe professionals, waar op korte termijn behoefte aan kan zijn – moeten wij snel kunnen schakelen. Dat zorgt ervoor dat iedere dag anders is. HeadFirst Group is bovendien een organisatie met veel verschillende soorten mensen. Je merkt dat we groter worden en toch blijven we betrokken bij iedere stap. De sfeer is informeel en iedereen helpt elkaar waar mogelijk. Het is een open en transparante organisatie en dat maakt het een fijn bedrijf om voor te werken.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.