Wie is… Louisa Stern?

Wie is… Louisa Stern?

Wie zijn de medewerkers van HeadFirst? Ze presenteren zich. Ditmaal: Louisa Stern, met ingang van 1 juli jl. één van de Relatiemanagers van HeadFirst.

Wie is Louisa Stern?
Ik ben 31 jaar jong en sinds kort veel te vinden in het mooie Scheveningen Boulevard. Ik heb altijd een grote passie voor de paardensport gehad, heb ruim 20 jaar dressuur gereden met diverse paarden, maar heb een jaar geleden deze passie stopgezet en de teugels ingeruild voor een tennisracket. Daar sla ik zo nu en dan een balletje mee. In het weekend ben ik veel te vinden aan zee bij mijn favoriete strandclub. Daarbij spreek ik ook regelmatig af met vrienden om naar een gezellig feestje te gaan of ergens te eten in een leuk restaurant.

Wat zijn je werkzaamheden / verantwoordelijkheden binnen HeadFirst?
Binnen HeadFirst ben ik samen met mijn collega’s van Team Relations verantwoordelijk voor een goede relatie met de Leveranciers van professionals en Zelfstandig Professionals. Daarbij heb ik verschillende werkzaamheden die geen dag hetzelfde zijn. Ik hou me bezig met het opbouwen en zeker ook onderhouden van goede contacten, begeleiden bij het aanbieden op onze opdrachten en het bezoeken van de Leveranciers en ZP’ers waar we mee samenwerken om onze dienstverlening te optimaliseren.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Het leukste aspect van mijn werk vind ik het contact met mensen. Een goede relatie, het vertrouwen van Leveranciers en ZP’ers in HeadFirst en het feit dat je uiteindelijk resultaat kan boeken voor jouw relaties door middel van onze dienstverlening geeft mij elke keer weer een boost aan energie en waardering.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Liever wordt ik s ’nachts niet wakker gemaakt maar gezien mijn chocoladeverslaving zal ik daar zeker geen probleem mee hebben.

Bart van der Geest