Wie is… Martin Westerhof

Wie is… Martin Westerhof

Wie ben jij?

Hoi, mijn naam is Martin Westerhof! Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriendin Milou en dochter Louise (11 maanden oud) in Bergschenhoek. Na het behalen van mijn havo-diploma, ben ik commerciële economie gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven voor Staffing Management Services, onderdeel HeadFirst Group. De dienstverlening van Staffing MS vond ik dermate interessant dat ik na het behalen van mijn diploma een operationele rol ben gaan vervullen binnen de organisatie. Inmiddels 4 jaar later ben ik accountmanager voor een aantal internationale klanten. Naast mijn rol als accountmanager heb ik ook nog een heel leuke hobby. Ik ben namelijk scheidsrechter voor de hoogste basketbal competitie in Nederland: de Dutch Basketball League.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst Group?

Ik ben werkzaam voor Staffing MS, de Managed Service Provider-tak van HeadFirst Group. In mijn rol als accountmanager ben ik betrokken bij sommige salestrajecten en eindverantwoordelijk voor (inter)nationale klanten, zoals equensWorldline, Worldline, Six Payment Services en Basic-Fit. Samen met het operationele team verlenen we onze Opdrachtgevers een dienst, zodat we hen die taak uit handen kunnen nemen. Dat is het doel! Dagelijks ben ik in gesprek met de klant om hen te helpen bij hun inhuurvraagstuk. Wat is het beleid, hoe is het proces ingericht en hoe kunnen we dit beter inrichten. Dat zijn vragen die daarbij centraal staan. Uiteraard hebben we ook wekelijks operationele overleggen met de klant en het team om te kijken wat er speelt bij de Opdrachtgever.

Waarom is het leuk om voor deze organisatie te werken?

Staffing MS is nu zo’n 6 maanden onderdeel van HeadFirst Group. In eerste instantie vond ik dat best spannend, maar gelukkig kende ik voor de overname al een hoop collega’s door het consortium wat wij hebben voor Atos. Inmiddels kan ik niet anders zeggen dan dat Staffing MS alleen maar professioneler is geworden door de fusie. We werken met een hoop professionals in één bedrijf, allen met maar één doel: blij zijn met wat we doen en daar ook de Opdrachtgever blij mee maken. Binnen HeadFirst Group heeft iedereen zijn eigen expertise op het gebied van externe inhuur. Samen kunnen we elkaar en Opdrachtgevers helpen de ideale oplossing te bieden. Deze intensieve samenwerking met collega’s maakt dat elke dag anders is en dat ik in mijn rol als accountmanager elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.