Wie is… Mattijs Wassenburg?

Wie is… Mattijs Wassenburg?

Stel je voor… Mattijs Wassenburg
Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker zich hier. Ditmaal: Mattijs Wassenburg, Manager System Development.

Wie is Mattijs Wassenburg?
Ik woon samen met mijn vriendin, dochter Isa van 1 en binnenkort nog een dochter in Den Haag. Sinds 2010 ben ik werkzaam binnen HeadFirst als Manager Systems Development. Naast mijn werk breng ik veel tijd door op de racefiets of mountainbike en natuurlijk met mijn dochter!

Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
In 2008 heb ik aan de basis gestaan van de ontwikkeling van Associates.nl. Dit is de voorloper van het HeadFirst Select dat wij hebben gelanceerd in mei 2011. Sinds de overname van Associates door HeadFirst in juli 2010 ben ik binnen HeadFirst verantwoordelijk voor de (door)ontwikeling van HeadFirst Select en alle activiteiten op het gebied van IT en internet.
Het laatste grote project waaraan ik samen met mijn collega’s heb gewerkt is de implementatie van een nieuw financieel systeem (AFAS Profit). Dit systeem maakt het onder andere mogelijk om in combinatie met HeadFirst Select en ImageCapture van ScanSys alle inkomende facturen digitaal te verwerken. Daarnaast ben ik met specialisten op het gebied van kunstmatige intelligentie bezig om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen voor HeadFirst Select.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Dat ik na mag denken over manieren om het werk voor collega’s te verbeteren. Net als de interactie met zelfstandig professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Daarnaast vind het erg leuk dat ik altijd met nieuwe technische ontwikkelingen bezig kan zijn.

Link naar Linkedin-profiel Mattijs:
http://www.linkedin.com/profile/view?id=6752702&locale=nl_NL&trk=tyah

Bart van der Geest