Wie is… Roxy Taskin?

Wie is… Roxy Taskin?

Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker zich hier. Ditmaal: Roxy Taskin, Facturatie.

 Wie is Roxy?
Ik ben 26 jaar en woon samen met Rick in een fantastisch gaaf huis in Noordwijk aan Zee. Ik ben een zeer vrolijk persoon en hou erg van koken, wandelen en reizen. Uiteraard ben ik er ook altijd voor in om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en andere dierbaren.

Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Ik ben verantwoordelijk voor de facturatie. Ik kan er heel lang en uitgebreid over vertellen, maar zal het proberen kort te houden en in grote lijnen te omschrijven.

Voor alle medewerkers die door ons zijn geplaatst op een opdracht, ontvang ik maandelijks de uren en een bijbehorende factuur. Ik zorg ervoor dat deze binnen een dag worden gecontroleerd op juistheid, dat er een goede factuur richting de klant wordt verstuurd en er een dienstverleningsfactuur (premium/basic) aan de leverancier of ZP-er wordt verstuurd.

Dit gaat de hele maand door. Aan het begin van de maand is het super druk, aan het einde van de maand iets minder. Dat is een mooie gelegenheid om van alles en nog wat te controleren en extra uit te zoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medewerkers die hun uren nog niet in hebben ingeleverd. Wij willen dan graag weten waarom dit het geval is, zodat ons systeem hierop aangepast kan worden. Men kan vakantie hebben gehad of ziek zijn geweest, wat betekent dat er geen uren zijn gemaakt die we eigenlijk wel hadden verwacht.
 
Wat is het leukste aspect van je werk?
Alles!! Mijn job is echt fantastisch en totaal niet saai of eentonig. Ik zorg ervoor dat elke factuur zijn verdiende aandacht krijgt en zie elke factuur als een nieuwe uitdaging.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Voor een vakantie naar een heerlijk, mooi, zonnig land.

Bart van der Geest