Wie is… Soraya Westerman?

Wie is… Soraya Westerman?

Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker zich hier. Ditmaal: Soraya Westerman, Supplier Relations.

Wie is Soraya?
Samen met mijn vriend Sebastiaan en onze twee katjes woon ik in het centrum van Hoofddorp. In maart 2009 ben ik na diverse baantjes binnen het korps van Politie Amsterdam een nieuwe uitdaging begonnen bij HeadFirst. Ik kwam in een totaal nieuwe branche terecht waar ik tot de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad! Naast werk probeer ik mijn conditie op peil te houden in de sportschool met fitness en zumbalessen. Daarnaast geniet ik van een gezellig avondje stappen met mijn vriendinnen en doe aan salsadansen bij danscentrum Marcella van Altena.

 Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als Supplier Relations ben ik samen met Kyra, Alphons en Bart verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen van onze relaties aan aanbodzijde. Van het onderhouden van contacten met zelfstandig professionals en leveranciers tot de contractuele afwikkeling en onderhandeling van de kosten voor de dienstverlening. Om relaties te versterken en om samenwerkingen te verbeteren begeleiden wij intakegesprekken bij Opdrachtgevers. Ook bezoeken en ontvangen wij leveranciers, houden we kennismakingsbijeenkomsten op kantoor voor Zelfstandig Professionals en bezoeken wij ingezette medewerkers op de werkvloer.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Het leukste aspect van mijn werk vind ik het contact met diverse ‘type’ mensen. Daarnaast maakt de afwisseling van de werkzaamheden ook elke dag weer een uitdaging. Het allerleukste vind ik het als een relatie overtuigd raakt van onze dienstverlening. Het feit dat je relaties de toegevoegde waarde zien van jou én van de dienstverlening, geeft voldoening!

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Ik word niet graag wakker gemaakt, maar als het dan echt moet zou ik zeggen voor een nachtje shoppen!

 

Link naar Linkedin-profiel Soraya: nl.linkedin.com/pub/soraya-westerman/15/941/186

Bart van der Geest