Wie is… Thom Wijnalda?

Wie is… Thom Wijnalda?

Wie zijn de medewerkers van HeadFirst? Ze presenteren zich. Ditmaal: Thom Wijnalda, met ingang van november 2015 één van de Relatiemanagers van HeadFirst.

Wie is Thom Wijnalda?
Een betrouwbaar, attent en ambitieus persoon. Sinds 2012 woon ik in de prachtige stad Leiden samen met mijn vriendin Ilse. Naast lp’s luisteren, (Netflix) series kijken en (’s zomers) een terrasje pakken hou ik van alles wat met sport te maken heeft. Het leukste blijft toch om zelf te voetballen. Ik speel op zaterdag bij de tweedeklasser R.C.L. uit Leiderdorp. Met trots draag ik ieder weekend het rood-witte gestreepte shirt met rugnummer 9.

Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als Relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de relaties met Zelfstandig Professionals (ZP’ers) en Leveranciers van professionals. Hierin heb ik twee (hoofd)doelen bepaald: ten eerste heb ik als doel om in de komende periode een sterk portefeuille van Leveranciers en ZP’ers op te bouwen. Ten tweede heb ik  als doel om de relaties met de Leveranciers en ZP’ers te optimaliseren. Ik streef naar het bereiken van een goede samenwerking. In mijn ogen is een goede samenwerking een samenwerking waarin een zo goed en hoog mogelijk rendement wordt behaald en waarbij de belangen van de betrokken partijen worden gewaarborgd.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Het leukste is om zoveel nieuwe mensen te leren kennen. Iedere ZP’er of Leverancier heeft zo zijn eigen verhaal. Ik vind het mooi om te zien welke toegevoegde waarde de ZP’er of Leverancier heeft. Andersom geldt dit ook als mijn relaties de toegevoegde waarde van mij en van HeadFirst zien. Daarnaast is voor mij het werken bij HeadFirst binnen een jong en gezellig team erg leuk.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Je kunt mij ’s nachts wakker maken als de vrede op aarde is getekend of ik een Nobelprijs heb gewonnen. Laat mij anders vooral lekker liggen!

Bart van der Geest