Zp’er Mehmet Erdemsoy: “Select Academy is een groot voordeel”

Zp’er Mehmet Erdemsoy: “Select Academy is een groot voordeel”

Als zelfstandig professional wordt er van je verwacht dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom maakt Mehmet Erdemsoy dankbaar gebruik van de Premium service, waar toegang tot het opleidingsplatform Select Academy sinds juni onderdeel van is. Met keuze uit honderden online trainingen, virtuele labs en bootcamps zijn er genoeg opties voor hem om zijn kennis bij te spijkeren en vaardigheden uit te breiden.

Talloze opdrachten via HeadFirst
Mehmet is voor de 4e keer op rij gestart aan een opdracht via HeadFirst, momenteel bij Rijkswaterstaat als Senior Ontwikkelaar. “De samenwerking met HeadFirst bevalt heel goed. Ze zijn transparant, duidelijk in hun communicatie en je weet wat je te wachten staat als je aan een opdracht gaat werken. Bijvoorbeeld de regels in het contract, deze zijn simpel en helder. Daarnaast vind je bij HeadFirst veel interim opdrachten van diverse opdrachtgevers. Ik weet nu al dat ik mijn 5e opdracht ook via HeadFirst laat lopen.”

Kwalitatief aanbod, op ieder gewenst moment
HeadFirst biedt de mogelijkheid gebruik te maken van de Select Professionals services, in de vorm van Basic, Premium of Excellent. De vergoeding van de kosten van een, via ZP Zaken afgesloten, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een persoonlijke relatiemanager zijn voor Mehmet de reden om bij iedere opdracht voor Premium te kiezen. Nu de opleidingsomgeving Select Academy als voordeel is toegevoegd, raadt hij het gebruik van Premium des te meer aan.

“Trainingen om jezelf te ontwikkelen kosten naast een hoop geld ook veel tijd. Je bent gebonden aan specifieke dagen en onhandige tijden die vaak midden op een werkdag vallen. Een online opleidingsomgeving als Select Academy is daarom een ideale oplossing. Naast het uitgebreide aanbod, bepaal je zelf wanneer je met een training start en kun je een pauze inlassen als je een spoedklus tussendoor krijgt. Onlangs heb ik een Scrum-cursus afgerond, die mij meenam in de beginselen van de methode. Dat is erg goed bevallen. Ik ben nu al op zoek naar de volgende cursus. Waarschijnlijk een verdere verdieping in Scrum, zodat ik mijn kwaliteiten blijf matchen met de eisen van opdrachtgevers.”

Aan de slag via HeadFirst
Ben jij ook geïnteresseerd in de voordelen van onze Select Professionals services? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met één van onze service advisors via 023 – 56 856 30. Zij vertellen je er graag meer over!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.