Datacenter Netwerk engineer

OpenNieuw
Locatie: Den Haag
Startdatum: 19 October 2020
Einddatum: 31 March 2021
Referentie nr: HF20093023
Uren per week: 36

Data interviews: Vrijdag 9 oktober

Opdrachtbeschrijving

Het datacenter wordt op dit mement en over de komende jaren omgebouwd van een Fabricpath naar een CISCO ACI Network. Dat heeft impact op honderden Applicaties, Applicatie eigenaren, Storage, Databases en verdere infrastructurele zaken zoals Nuts voorzieningen (IPAM, NTP, AD,.....). Aan dit programma werkt een ervaren team en zoeken we verdere versterking van een ervaren Senior Netwerk engineer met brede Multi tennant datacenter kennis.

Achtergrond opdracht

Het Overheids Datacenter (ODC) Housed en Host oa 7 ministeries en en aantal andere (Rijks) overheids instanties. Binnen deze complexe omgeving heeft SSC ICT zowel de Enterprise (voor een individueel ministerie) als de Service Provider rol. Binnen de afdeling Netwerkbeheer kennen we een aantal teams: Datacenter LAN (CISCO routing en Switching), Services (DNS, Netscaler, F5, Vasco, Proxy, Security (Firewalls) en Campus (Haagse panden en Ambasades LAN en WiFi).

Organisatorische context en cultuur

Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden ITdiensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EUvoorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

Certified Cisco Network Professional (CCNP) 

Certified Cisco Design Professional (CCDP) 

Certified Cisco Security Professional (CCSP)

Afgeronde HBO opleiding

Werk- en denkniveau

HBO werk en denk nivo. Ervaring in complexe datacenter omgevingen / 5 jaar ervaring 

Wensen
Competenties

Teamplayer, neemt leiding, coached, Analytisch.

Aanvullende kennis

Hosting platformen, Storage

Meld je direct aan voor de functie 'Datacenter Netwerk engineer'