Met de partners services van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Partners services voor leveranciers

HeadFirst werkt samen met ruim 370 grote interessante opdrachtgevers, waardoor wij jaarlijks duizenden interessante opdrachten aan kunnen bieden in ons online portal Select. Heb jij een uitdagende opdracht gevonden voor jouw professional(s)? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze partners services!

 

 

Deze voorziet in onder andere snelle betaling van facturen, administratie en verzekeringen. Onze partners services is op basis van no cure, no pay. Jij geniet daarom direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jouw professional(s) via ons een opdracht uitvoert. Vanaf dat moment wordt het bijbehorende tarief per gewerkt uur berekend. Ook als jouw professional via jouw eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers op een opdracht start, kun jij gebruik maken van onze partners services. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

Bij de premium service geniet jouw professional van een betaaltermijn van 14 dagen en bij de excellente service geniet jouw professional zelfs van een betaaltermijn van slechts 10 dagen.

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Profiteer van de voordelen

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent bieden wij ook een Basic service. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jezelf niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Omzetten wanneer je wilt
Maak jij al gebruik van onze Basic service, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw profiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.

 

Aanvullende dienstverlening HeadFirst ZP