Met de partners services van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Partners services voor leveranciers

Select is de grootste online marktplek voor tijdelijk werk, met jaarlijks duizenden opdrachten bij honderden directe opdrachtgevers. De merken van HeadFirst Group maken gebruik van Select als platform voor opdrachten, contractering en facturatie. Ben jij op zoek naar een opdracht voor jouw professional of gaat jouw professional starten op een opdracht? Dan kunnen wij jou ondersteunen met Partners services!

Dit voorziet onder andere in snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. De Partners services zijn op basis van no cure, no pay. Jij geniet direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jouw professional(s) via HeadFirst een opdracht uitvoert. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Profiteer van de voordelen

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent, kun je ook kiezen voor de Basic service. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jezelf niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Omzetten wanneer je wilt
Maak jij al gebruik van onze Basic service, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw profiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.