Met de aanvullende dienstverlening van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Opdrachten Registreren

Profiteren van een snellere uitbetaling van jouw facturen?

Wil je profiteren van een snellere uitbetaling van jouw facturen? Bij HeadFirst kun het risico van late betaling beleggen. Betaalt de opdrachtgever later, dan is dat niet jouw probleem. Wij zorgen ervoor dat jouw factuur snel betaald wordt, zodat jij jouw professionals kunt uitbetalen. Versnelde betaling is – als onderdeel van onze Partners services – beschikbaar in twee vormen: uitbetaling met 10 dagen of 14 dagen.

Nog meer voordelen via de Partners services van HeadFirst 

HeadFirst biedt de mogelijkheid om gebruiken te maken van onze Partners services voor leveranciers.  Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Profiteer van de voordelen

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

De voordelen van onze Partners Services
Met onze Premium service kun jij al jouw professional(s) via het platform Select online aanbieden op openstaande opdrachten. Daarnaast krijgt jouw organisatie extra korting op honderden opleidingen, die op basis van kwaliteit en prijs collectief zijn ingekocht bij de beste opleiders. En kun jij deelnemen aan de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering van HeadFirst Group zodra (één van) jouw professional(s) aan een opdracht start.

Jouw Basic service omzetten?
Maak jij al gebruik van onze Basic service, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw bedrijfsprofiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.