Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten voor jouw professionals? Of wil jij jouw kring aan opdrachtgevers uitbreiden? HeadFirst opent deuren voor jou. Wij bieden jou toegang tot ruim 370 aansprekende opdrachtgevers.

Heb jij zelf een opdracht gevonden voor een medewerker? Of verwijst de opdrachtgever jou door naar ons? Wij zijn jou graag van dienst als tussenpartij. Bel ons op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

 

Select maakt het mogelijk

HeadFirst maakt gebruik van het online platform Select, de eerste en grootste online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Jouw professionals kunnen hier gevonden worden door opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden wij de kosten laag.

Jij bepaalt zelf hoe jij jouw professionals presenteert, welk tarief jij hanteert en voor welke opdrachten jij ze aanbiedt. Jouw professional werkt onder jouw naam bij onze opdrachtgever. Natuurlijk helpen wij jou waar we kunnen. Zo bepalen onze relatiemanagers graag samen met jou waar commerciële kansen liggen.

Registreer vrijblijvend

 

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels tussen jouw professional en de opdrachtgever, hoe hoger het uurtarief voor de opdrachtgever – en hoe lager dit wordt voor jou. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken. Veel beter voor onze verstandhouding. Én voor jouw concurrentiepositie en rendement.

 

Premium of Excellent? Het is aan jou

Bij HeadFirst kies jij uit drie typen service:  

  • Excellent service: compleet en toekomstgericht

    Jij maakt gebruik van de volledige service van HeadFirst. Met de nieuwe Excellent service betalen wij niet alleen gegarandeerd met 10 dagen, maar is een persoonlijke relatiemanager nog meer met raad en daad betrokken bij de zoektocht naar een vervolgopdracht. Voor € 5,00 per gewerkt uur kun jij van deze voordelen genieten. Uiteraard zijn alle Premium voordelen ook in deze service opgenomen.

  • Premium service: compleet en transparant

    Jij maakt gebruik van de volledige service van HeadFirst. Voor € 2,50 per gewerkt uur kun jij jouw professionals rechtstreeks aanbieden voor openstaande opdrachten via Select en kunnen ze 24/7 gevonden worden door opdrachtgevers en onze recruiters. Een relatiemanager van HeadFirst staat voor jou klaar om commerciële kansen te bespreken. Facturen betalen wij standaard binnen 14 dagen. Jouw professionals zijn standaard verzekerd voor aansprakelijkheid. En natuurlijk zorgen wij voor een vlekkeloze contractuele en administratieve afhandeling.

  • Basic service: zelf regelen, zonder kosten

    Met een Basic registratie kies jij ervoor om een aantal zaken zelf te regelen. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Jij maakt geen gebruik van onze volledige service: zo kun jij geen professionals aanbieden op openstaande opdrachten via Select. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die we met de klant zijn overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze gezamenlijke opdrachtgevers vindt.

Goede relaties gaan boven alles

Elke opdracht vullen wij in met professionals uit de markt: zelfstandig professionals of professionals in dienst bij onze leveranciers. Er is dus nooit sprake van belangenverstrengeling. De relatie met onze opdrachtgevers, leveranciers en zelfstandig professionals gaat boven alles.

 

Wil jij met ons samenwerken? Dan maken wij graag kennis. Na jouw registratie neemt één van onze relatiemanagers contact met jou op. Hij of zij blijft jouw vaste contactpersoon en helpt jou bij vragen en commerciële kansen. Zelf initiatief nemen voor een constructief gesprek? Graag! Jij bereikt ons op 023 – 568 56 30.