Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten voor jouw professionals? Of wil jij jouw kring aan opdrachtgevers uitbreiden? HeadFirst opent deuren voor jou. Wij bieden jou toegang tot ruim 370 aansprekende opdrachtgevers.

Heb jij zelf een opdracht gevonden voor een medewerker? Of verwijst de opdrachtgever jou door naar ons? Wij zijn jou graag van dienst als tussenpartij. Bel ons op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

 

HeadFirst Select maakt het mogelijk

HeadFirst Select is de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Jouw professionals kunnen hier gevonden worden door opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden wij de kosten laag.

Jij bepaalt zelf hoe jij jouw professionals presenteert, welk tarief jij hanteert en voor welke opdrachten jij ze aanbiedt. Jouw professional werkt onder jouw naam bij onze opdrachtgever. Natuurlijk helpen wij jou waar we kunnen. Zo bepalen onze relatiemanagers graag samen met jou waar commerciële kansen liggen.

Registreer vrijblijvend

 

HeadFirst sluit risico’s voor jou uit

Jij bent scherp, denkt aan alle details. Maar toch kan er soms iets verkeerd gaan. Daarom zorgen wij er bij HeadFirst voor dat jouw organisatie, jouw professionals en onze opdrachtgever beschermd zijn tegen de gevolgen hiervan:

 • Wij nemen het betalingsrisico uit handen: wanneer jij kiest voor Premium worden facturen binnen 30 dagen betaald, gegarandeerd. Of 20 dagen, als jij kiest voor de Excellent dienstverlening. Ook als de opdrachtgever later betaalt. 
 • HeadFirst is aangesloten bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De privacy van jou en jouw professionals is dus geborgd.

 

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels tussen jouw professional en de opdrachtgever, hoe hoger het uurtarief voor de opdrachtgever – en hoe lager dit wordt voor jou. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken. Veel beter voor onze verstandhouding. Én voor jouw concurrentiepositie en rendement.

 

Premium of Excellent? Het is aan jou

Bij HeadFirst kies jij uit drie typen dienstverleningen:  

 • Excellent dienstverlening: compleet en toekomstgericht

  Jij maakt gebruik van de volledige dienstverlening van HeadFirst. Met de nieuwe Excellent dienstverlening betalen wij niet alleen gegarandeerd met 20 dagen, maar is een persoonlijke relatiemanager nog meer met raad en daad betrokken bij de zoektocht naar een vervolgopdracht. Voor € 5,00 per gewerkt uur kun jij van deze voordelen genieten. Uiteraard zijn alle Premium voordelen ook in deze dienstverlening opgenomen.

 • Premium dienstverlening: compleet en transparant

  Jij maakt gebruik van de volledige dienstverlening van HeadFirst. Voor € 2,50 per gewerkt uur kun jij jouw professionals rechtstreeks aanbieden voor openstaande opdrachten via HeadFirst Select en kunnen ze 24/7 gevonden worden door opdrachtgevers en onze recruiters. Een relatiemanager van HeadFirst staat voor jou klaar om commerciële kansen te bespreken. Facturen betalen wij standaard binnen 30 dagen. Jouw professionals zijn standaard verzekerd voor aansprakelijkheid. En natuurlijk zorgen wij voor een vlekkeloze contractuele en administratieve afhandeling.

 • Basic dienstverlening: zelf regelen, zonder kosten

  Met een Basic registratie kies jij ervoor om een aantal zaken zelf te regelen. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Jij maakt geen gebruik van onze volledige dienstverlening: zo kun jij geen professionals aanbieden op openstaande opdrachten via HeadFirst Select. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die we met de klant zijn overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze gezamenlijke opdrachtgevers vindt.

Goede relaties gaan boven alles

Elke opdracht vullen wij in met professionals uit de markt: zelfstandig professionals of professionals in dienst bij onze leveranciers. HeadFirst heeft zelf geen professionals op de payroll. Er is dus nooit sprake van belangenverstrengeling. De relatie met onze opdrachtgevers, leveranciers en zelfstandig professionals gaat boven alles.

 

Wil jij met ons samenwerken? Dan maken wij graag kennis. Na jouw registratie neemt één van onze relatiemanagers contact met jou op. Hij of zij blijft jouw vaste contactpersoon en helpt jou bij vragen en commerciële kansen. Zelf initiatief nemen voor een constructief gesprek? Graag! Jij bereikt ons op 023 – 568 56 30.