inlenen van personeel

Inlenen van personeel

Personeel inlenen is een manier om de beste professional op het juiste moment te laten starten. Maar hoe weet u zeker dat er een goede match ontstaat? En hoe werkt het inlenen van personeel precies? Wij zijn hierbij graag uw partner. Wij werken samen met meer dan 5.500 gerechtigde leveranciers (voldoen aan de registratieplicht Wet Waadi) die hun personeel uitlenen. Door de nauwe samenwerking met onze partners hebben wij een enorme schat aan kennis en kunde voor u klaar staan. Samen zorgen wij ervoor dat u het beste personeel tot uw beschikking krijgt.

Samenwerken met leveranciers 

Om u toegang te geven tot de beste professionals werken wij samen met leveranciers. Wij lenen personeel van hen in en hebben hierdoor deskundige professionals tot onze beschikking. Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening loopt u geen risico’s doordat wij een contract met de leveranciers aangaan. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij maken het voor u gemakkelijk om tijdelijk personeel in te zetten voor een opdracht.

Hoe werkt het inlenen van personeel?

  1. Wij leren graag uw wensen kennen, zodat wij de juiste professional bij uw behoefte kunnen vinden.
  2. Nadat wij weten waar u naar zoekt, verzorgen wij de werving en selectie, waarna wij u de beste professional(s) aanbieden tegen de meest scherpe voorwaarden.
  3. U bepaalt met welke kandidaten u het gesprek aangaat en welke professional(s) u uiteindelijk wilt inlenen.
  4. Wij verzorgen vervolgens de volledige contractuele– en financiële afhandeling. Daarnaast ondersteunen wij – via de leverancier – de ingeleende professional bij alle zaken die komen kijken bij het ondernemerschap. Zo kan de professional zich volledig richten op waarvoor u hem/haar heeft ingehuurd en kunt u zich richten op uw kerntaken.

HeadFirst neemt alle risico’s van u over

Het inlenen van personeel brengt mooie kansen met zich mee, maar ook risico’s. Een aantal hiervan zijn: ketenaansprakelijkheid, inleneraansprakelijkheid, levering door niet gerechtigde leveranciers en claims door onvolledige dossiers van ingehuurde professionals.

HeadFirst is hierbij uw partner die het inlenen van personeel risicovrij maakt. Wij nemen de risico’s van u over en vrijwaren u van elke mogelijkheid tot claims. Wij nemen iedere onzekerheid bij u als opdrachtgever weg en zorgen ervoor dat het uitzetten, de inregeling en de uitvoering van inhuuropdrachten altijd conform de laatste regels plaatsvinden. Zorgeloos inlenen, dat is onze belofte.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor efficiënt inlenen van personeel? Neem dan contact met ons op.