Striive

U wilt externe capaciteit inhuren en vindt het prettig hierbij zelf nadrukkelijk ‘achter het stuur’ te zitten. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste professional vindt in een flexibele arbeidsmarkt die zo enorm versnipperd is? Wij bieden u direct toegang tot een geclassificeerd en op kwaliteit beoordeeld netwerk van meer dan 51.000 professionals en 5.500 leveranciers van professionals. Of u nou op jaarbasis honderden professionals inhuurt of één professional nodig heeft die overmorgen moet starten. Striive, de eerste inhuurmarktplaats, is de oplossing!

 

 

Hoe werkt het?

  1. De Client Relation Manager van HeadFirst verzorgt een demo over Striive en staat in de periode hierna met raad en daad voor u klaar voor ondersteuning bij het vinden van de juiste professionals en het inrichten van uw flexibele schil.
  2. U krijgt middels een key toegang tot de online omgeving van Striive. Omdat u omgaat met privacygevoelige informatie van vele duizenden zelfstandig professionals en leveranciers van professionals vragen we u een privacy statement te onderteken.
  3. Middels geavanceerde zoekfilters en toegepaste kunstmatige intelligentie gaat u op zoek naar de juiste professionals in het netwerk van meer dan 51.000 geclassificeerde en op kwaliteit beoordeelde professionals.
  4. U vindt de juiste persoon, neemt telefonisch of per mail contact met hem/haar op. Als het gaat om een medewerker van één van onze leveranciers van professionals, komt u in contact met de Accountmanager van die partij.
  5. Na een goed gesprek en onderhandeling over het tarief, besluit u de professional in te huren. U maakt dit bij ons kenbaar en we verzorgen de contractuele- en financiële afwikkeling voor u.

 

“Richt eenvoudig uw eigen flexibele schil in van professionals met een arbeidsverleden bij uw organisatie, aangevuld met professionals met de juiste skills.”

 

Naast een uitgebalanceerde oplossing voor het werven en selecteren van professionals, biedt Striive een veelvoud aan innovatieve oplossingen. Zo kunt u:

  • Gemakkelijk uw eigen flexibele schil inrichten;
  • Benchmarken op tarieven;
  • Forecastings maken en professionals reserveren (nieuwste feature);
  • 24/7 contracten en dossiers van ingehuurde professionals inzien;
  • Real time rapportages vervaardigen.