Inhuren zonder zorgen

U wilt kundige professionals inhuren voor een scherpe prijs, zonder u zorgen te hoeven maken over risico’s en administratie. HeadFirst kan u daar op een aantal manieren bij helpen.

 

Matchmaking

HeadFirst heeft een netwerk van ruim 20.000 Zelfstandig Professionals en werkt samen met 2.000 Leveranciers van professionals in vaste dienst. Al deze kennis en kunde is voor u toegankelijk via HeadFirst, op het moment dat u dat wilt. Als u vertelt wat u zoekt, selecteren bij de beste kandidaten. En wanneer de juiste professional daar tussen zit, zorgen wij voor de contractuele en administratieve afhandeling. Voor wij samen aan de slag gaan, maken wij eerst graag kennis. Want een persoonlijk contact levert altijd de beste matches op. Dankzij de marktwerking tussen de professionals betaalt u altijd een marktconforme prijs. Voor onze diensten rekenen we een vast, laag tarief per gewerkt uur, die we van tevoren afstemmen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer over onze rol als bemiddelaar >

 

Contractmanagement

Huurt u professionals in (zelfstandigen of van een Leverancier van professionals) en wilt u er zeker van zijn dat dit zonder risico’s gebeurt? Wij nemen ze u graag uit handen. Van risico’s die voortkomen uit de Wet Keten Aansprakelijkheid of de Wet Waadi tot schade uit beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid en naheffingen vanwege een verkapt dienstverband. U loopt zo geen enkele kans meer op claims. Voeg daar onze efficiencyvoordelen aan toe en u begrijpt dat een samenwerking met HeadFirst u meer oplevert dan het u kost. Wij zorgen voor eenduidige voorwaarden, één gecombineerde maandfactuur, managementrapportages op maat en 24/7 inzicht in de dossiers van de professionals die u inhuurt. Dat is efficiency met een goed gevoel.

Meer over onze rol als intermediair >

 

HeadFirst Select

HeadFirst Select is de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke deskundigheid. Hier vindt u meer dan 20.000 geclassificeerde, op kwaliteit beoordeelde professionals. Vraag en aanbod komen dichterbij elkaar dan ooit. U kunt professionals zelf benaderen en direct met ze in onderhandeling gaan. Na een geslaagde match zorgen wij voor de contractuele en administratieve afhandeling. Via HeadFirst Select kunt u bovendien benchmarks uitvoeren op tarieven, forecastings maken en heeft u 24/7 inzicht in lopende contracten en dossiers. Hulp of advies nodig? U kunt ons altijd bellen voor overleg.

Meer over HeadFirst Select >

 

HeadFirst sluit risico’s voor u uit

Wij begrijpen dat u zich bij de inhuur van professionals nergens zorgen over wilt maken. Om er zeker van te zijn dat er geen claims kunnen ontstaan, hebben wij bij HeadFirst een speciale afdeling Risk Management opgezet. Hiermee zorgen wij ervoor dat:

  • U nooit aansprakelijk gesteld wordt voor claims voortkomend uit de Wet Keten- of Inlenersaansprakelijkheid;
  • Een door u ingehuurde Zelfstandig Professional nooit wordt aangemerkt als uw medewerker;
  • U nooit boetes opgelegd krijgt voor onvolledige dossiers van door u ingehuurde professionals;
  • Eventuele door de ingehuurde professional veroorzaakte schade altijd op een verzekering (van de professional of die van HeadFirst) te verhalen is.

 

Open en eerlijk zaken doen

Minder schakels, meer resultaat

Wij werken in geen geval mee aan ketenvorming. Hoe meer schakels tussen uw organisatie en de professional, hoe hoger het uurtarief dat u betaalt. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken.

 

Geen concurrentie- of relatiebeding

Bij HeadFirst geloven wij niet in vastleggen. Wij geloven in een open samenwerking. Wilt u een professional niet langer inhuren via HeadFirst? Dan is dat aan u. Hetzelfde geldt voor Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals. Zij zijn op elk moment vrij om via een andere partij hun deskundigheid aan u te leveren.

 

Uw eigen aanspreekpunt

Bij HeadFirst staan wij voor een persoonlijke benadering. Daarom krijgt elke klant een eigen Client Relations Manager. Hij of zij is uw aanspreekpunt voor uw vragen over inhuur, facturen, contracten, rapportages en alles waarmee we u verder van dienst kunnen zijn. Uw Client Relation Manager wordt ondersteund door een Client Delivery Manager. Hij of zij is operationeel verantwoordelijk voor de inhuur van professionals. U ziet: we doen alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Doe het samen, online

In de netwerkeconomie van vandaag – en zeker die van de toekomst – nemen communities een belangrijke plek in. Overal ontstaan ze: binnen beroepsgroepen, onder vakgenoten en binnen en rond organisaties. Bij HeadFirst zien wij de waarde ervan. En zetten we actief communities op. Ons doel: branches verbinden en kennisdeling in de markt bevorderen. De eerste voorbeelden zijn het DataConnected en Finance Gilde.