Inhuren zonder zorgen

U wilt kundige professionals inhuren voor een scherpe prijs, zonder u zorgen te hoeven maken over risico’s en administratie. HeadFirst kan u daar op een aantal manieren bij helpen.

 

Matchmaking

Wij ontsluiten de complete flexibele arbeidsmarkt, bieden u de keuze uit de beste professionals en verzorgen na een succesvolle match de complete administratieve afhandeling.

Meer over onze rol als bemiddelaar >

 

Contractmanagement

Ook als u de werving & selectie van professionals zelf verzorgt, maar zeker wilt weten dat dit risicovrij gebeurt, kunt u ons inschakelen. Wij beheren de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit.

Meer over onze rol als intermediair >

 

Striive

HeadFirst maakt gebruik van Striive, het grootste inhuurplatform, dat vraag en aanbod dichter bij elkaar brengt dan ooit. Beheer gemakkelijk uw eigen flexibele schil met onze innovatieve, white label software.

Meer over Striive >

 

Wat maakt ons uniek?

 

Ontsluit de complete flexibele arbeidsmarkt 

Wij investeren veel tijd in de kwaliteit van ons unieke netwerk van professionals, zodat opdrachtgevers direct toegang hebben tot 5.500 leveranciers en 51.000 zelfstandig professionals. Het is onze kracht dit netwerk dagelijks te activeren, wat een must is in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt. De relatie wordt geborgd door een team van relatiemanagers, zij hebben als taak professionals én leveranciers te ontzorgen, zodat zij zich optimaal kunnen richten op het project waarvoor u de professional inhuurt.

 

Maximale transparantie

Wij voeren een actieve strijd tegen nodeloze schakels in de keten. Wij brengen dit in de praktijk door voor onze opdrachtgevers tussenpartijen uit te sluiten. Wij zetten de norm door open te zijn over ons inkoop- en verkooptarief en onze vaste lage marge per uur. Daarnaast hanteren wij geen concurrentie- en/of relatiebeding in contracten met leveranciers en zelfstandig professionals, omdat wij geloven dat ondernemers de vrijheid moeten hebben om te kunnen werken waar – en via wie – zij willen.

 

Strijd tegen schaarste op de arbeidsmarkt

Het is ons uitgangspunt het aanbod klaar te hebben staan op het moment dat de vraag van onze opdrachtgevers komt, al zijn de professionals nog zo schaars. Daarvoor durven wij buiten de gebaande paden te treden. Bijvoorbeeld met oplossingen als pre-emptive sourcing, global sourcing en het opleiden van professionals.

  • Pre-emptive sourcing: wij begeleiden opdrachtgevers bij het plannen van hun inhuur (forecasting), waarna wij professionals in schaarse vakgebieden voor hen reserveren.
  • Global sourcing: ook als er in Nederland een tekort is aan de gewenste expertise(s), kunnen wij – samen met onze partners over de hele wereld – de juiste professionals vinden.
  • Young & senior professionals opleiden: in samenwerking met niche-leveranciers, kunnen wij – op aanvraag van opdrachtgevers – professionals opleiden in schaarse vakgebieden.

 

Innovatie zit in ons DNA

Door de grote groei van het aantal zelfstandig professionals en kleine gespecialiseerde detacheerders versnippert specialistische kennis in de markt. Om deze toenemende groep beheersbaar te houden, werken wij met ondersteuning van state of the art systemen. Voor onze opdrachtgevers faciliteren wij het gehele inhuurproces vanuit één applicatie: van opdracht tot contract, dossier en factuur. Bediend door mensen, maar ondersteund door diepgaande kunstmatige intelligentie en machine learning. Deze innovatieve mindset vindt u in alle lagen van onze organisatie.

 

Zorgeloos inhuren sinds 1995

In bijna 25 jaar hebben wij meer dan 370 opdrachtgevers ondersteund en begeleid bij het opzetten en verbeteren van het totale inhuurproces. Met grip op inhuur, uitsluiting van risico’s, volledige compliancy op wet- en regelgeving en optimalisatie van processen als resultaat. Hierbij zijn de voorwaarden en condities aangescherpt, zonder dat de continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid in gevaar zijn gekomen. De opgedane kennis en ervaring zit verankerd in onze organisatie. Onze specialisten staan klaar om uw organisatie proactief van advies te voorzien. Met als enig doel: uw organisatie zorgeloos laten inhuren.