De historie van HeadFirst
Registreren

1995

Veel organisaties huren externe krachten in, maar hebben weinig overzicht en grip op de kosten. Rick Kruiswijk kent de wereld van externe inhuur van beide kanten: vanuit zowel de vraag- als aanbodzijde. Zo kan hij forse besparingen realiseren. Met ING als eerste klant is HeadFirst een feit.

 

2000

Van een bedrijf met een paar bureaus en faxen is HeadFirst uitgegroeid tot een organisatie van naam. De eerste jaren werken we met Leveranciers in specifieke niches. Vanaf 2000 gaan we ook een directe samenwerking aan met Zelfstandig Professionals. We investeren in hen, leren ze kennen. En weten zo precies wiens kracht waar het beste ingezet kan worden.

 

2005

HeadFirst groeit snel. De komst van Nuon, Rabobank en de Belastingdienst als klanten zorgt voor een sterke toename van opdrachten – en van het aantal professionals dat via ons aan het werk is.

 

2009

HeadFirst verhuist naar een vleugel in het Transpolisgebouw in Hoofddorp, waar je ons nog altijd vindt. Van ‘één van de intermediairs’ worden we steeds vaker preferred supplier. Een positie waarin onze toegevoegde waarde optimaal tot zijn recht komt.

 

2011

We lanceren HeadFirst Select, de eerste online marktplek voor tijdelijke capaciteit. Opdrachtgevers vinden zo snel en efficiënt de best passende persoon voor een opdracht in ons uitgebreide netwerk van professionals (Zelfstandig Professionals en medewerkers van Leveranciers).

 

2013

Met de HeadFirst Academy en ZorgeloosZeker (inmiddels omgedoopt tot ZP Services), een label met financiële-, advies- en verzekeringsproducten en diensten, helpen we professionals om zonder zorgen alles uit hun zelfstandigheid te halen.

 

2015

Vandaag is HeadFirst een organisatie met 45 medewerkers, die met een netwerk van meer dan 20.000 professionals bemiddelen voor 3.500 opdrachten per jaar, bij meer dan 50 Opdrachtgevers.