Wie we zijn en waar we naartoe willen
Opdrachten Registreren

Onze missie

Over kennisbemiddeling kun je snel en flitsend doen. Bij HeadFirst doen wij dat liever niet. Wij geloven dat zelfstandig professionals, leveranciers van professionals en opdrachtgevers pas écht kunnen excelleren als jij hun kunde en behoeften met zorg bij elkaar brengt.

 

HeadFirst wil de meest waardevolle kennisbemiddelaar zijn. Wij luisteren beter, denken verder en investeren meer in professionals. Zo komen wij met oplossingen die écht werken.

 

Onze visie

De arbeidsmarkt wordt flexibeler, het aantal zelfstandig professionals blijft groeien. Een baan voor het leven is iets uit het verleden: organisaties zien deskundigheid en denkkracht steeds vaker als iets dat tijdelijk ingezet kan worden. Deze ontwikkelingen gaan zo snel, dat werk zoals we het kenden binnen tien jaar compleet veranderd is. Waar flexibeler gewerkt wordt, zijn de verbindingen minder duidelijk. En juist daar kan HeadFirst van betekenis zijn.

 

In een snel veranderende arbeidsmarkt wil HeadFirst dé verbinder zijn tussen kennisvragen en -leveranciers. Een baken voor zelfstandig professionals, leveranciers en opdrachtgevers die willen excelleren, zonder zorgen over praktische zaken.