Werken bij HeadFirst
Opdrachten Registreren

Werken bij HeadFirst

Bij HeadFirst ben je in dienst van HeadFirst Group, de marktleidende, innovatieve en internationale dienstverlener van HR-tech oplossingen. Ons doel is het creëren van een eerlijke en open arbeidsmarkt waar talenten en bedrijven samenkomen. Dagelijks faciliteren we, samen met meer dan 450 collega’s, tienduizenden professionals die werken bij ruim 500 van onze opdrachtgevers in Europa. De kern van onze aanpak is ’tech enables touch’. Wij combineren technologie met menselijk inzicht, omdat we geloven dat de kracht van technologie ruimte creëert voor écht persoonlijk contact.

Learn every day

Tijdens je loopbaan bij HeadFirst bieden we je allerlei mogelijkheden om je persoonlijk én op je vakgebied te ontwikkelen. ‘Learn every day’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Jezelf verbeteren en ontwikkelen vinden wij als organisatie enorm belangrijk. Dit ondersteunen wij onder andere met ons eigen online leerplatform, diverse live trainingen en inspiratiesessies.

A Great Place to Work

Wij dragen met trots de titel ‘Best Workplaces‘ als onderdeel van Great Place To Work. Een mooie erkenning van onze aandacht voor diversiteit, openheid en betrokkenheid van onze collega’s. Als organisatie creëren we een hechte bedrijfscultuur, vieren we successen, bieden we groeikansen en stellen vitaliteit en de juiste work-life balance voorop. Zodat onze collega’s zich goed voelen en vol energie aan de slag kunnen om het beste te geven aan onze relaties & professionals.

Ben jij ondernemend en bruis je van de leukste initiatieven? Kom dan bij HeadFirst!