Partners HeadFirst Group

In samenwerking met partners biedt HeadFirst Group – waaronder de merken Between, EXPR, Fast Flex, HeadFirst, Jenrick, Myler, Staffing Management Services, Source en Yellow Friday vallen – interessante voordelen voor zelfstandig professionals en leveranciers. Om op de hoogte te blijven van deze voordelen versturen wij partnermailings naar geïnteresseerden. Onze partners zijn:

  • Select Academy
    Select Academy is dé opleidingsomgeving voor professionals, mogelijk gemaakt door het continuous learning platform MyCademy, met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Professionals die werken via HeadFirst Group en gebruikmaken van de Premium en Excellent service hebben het voordeel van een onbeperkt online leren abonnement op Select Academy.
  • Alicia Benefits
    Alicia Benefits is de specialist in verzekeringen on demand. Professionals die werken via HeadFirst Group en gebruikmaken van de Premium of Excellent dienstverlening zijn via Alicia Benefits verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico, ongevallen en zakelijke reizen (alleen Excellent). Daarnaast kan men gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS.