Partners HeadFirst Group

In samenwerking met partners biedt HeadFirst Group, – waaronder de merken HeadFirst, Source, Jenrick, Myler, Between, Fast Flex, Yellow Friday, EXPR en Staffing Management Services vallen – interessante voordelen voor zelfstandig professionals en leveranciers. Om op de hoogte te blijven van deze voordelen versturen wij partnermailings naar geïnteresseerden. Onze partners zijn:

  • Select Academy
    Professionals die gebruik maken van de Premium en Excellent service van HeadFirst hebben het voordeel van een onbeperkt online leren abonnement via Select Academy. Dé opleidingsomgeving, mogelijk gemaakt door het continuous learning platform MyCademy, met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance.  Via Select Academy volgen zij onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies.
  • ZP Zaken
    ZP Zaken is een organisatie die diensten en producten faciliteert en ontwikkelt voor zp’ers, toegespitst op ondernemen. De organisatie heeft een breed aanbod waarbij vernieuwend, creatief en gemak altijd de boventoon voeren. Allemaal al in de markt te vinden, maar niet zo gebundeld en met name in rangorde van behoefte neerzet. Door alles op één adres beschikbaar te maken wil ZP Zaken niet alleen professionals ontzorgen bij de uitvoering van opdracht(en), maar hen ook kostenbesparing opleveren.Onderdeel van onze Premium of Excellent service is een ZP Zaken lidmaatschap ‘All-in’. Zodra jij via HeadFirst op een opdracht start, neemt ZP Zaken contact met jou op om het lidmaatschap door te nemen. Je kunt onder andere kosteloos gebruik maken van een cyberverzekering (Hiscox) eerstelijns juridisch advies (DAS), mobiliteitskaart (MobilityMixx), bedrijfsrisicoscan (Verzekeringen24) en financieel advies (o.a. subsidiecheck, financiële analyse en credit card). Daarnaast profiteer je van diverse kortingen, zoals op het afsluiten van een pensioensregeling (BrightPensioen), ziektekostenverzekering (ONVZ, Zorg & Zekerheid en Zilveren Kruis), arbeidsongeschiktheidsverzekering (Share People en Centraal Beheer) en een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (Hiscox).