DJI kiest voor HeadFirst

DJI kiest voor HeadFirst

HeadFirst gaat ICT-professionals leveren aan de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), zo is gebleken na aanbesteding van de mantelovereenkomst voor ICT-inhuur. Met 38 inrichtingen verspreid over het land en zo’n 13.000 medewerkers is DJI één van de grootste overheidsorganisaties van Nederland. HeadFirst werd door DJI vooral gewaardeerd vanwege zijn oplossingen om schaarse kennisprofessionals te werven. Op 15 augustus 2019 gaat de vierjarige overeenkomst in.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst Group: “We zijn vanzelfsprekend heel blij met deze gunning. De samenwerking met DJI gaat al terug naar 2011, toen eerst ons merk Jenrick en daarna Myler daar inhuurpartner was. We zijn trots dat we dit in 2019 als HeadFirst Group mogen voortzetten.” Schellingerhout vervolgt: “Bij de beoordeling is vooral waardering geweest voor onze innovatieve oplossingen om schaarste in de markt het hoofd te bieden en DJI consequent van de beste professionals te voorzien. We weten dat dit momenteel één van onze usp’s is, maar het is leuk dit op deze manier bevestigd te zien.”

Onderaannemers
HeadFirst heeft ingeschreven met onderaannemers Atos, Sogeti en Myler (onderdeel van HeadFirst Group). Schellingerhout: “We gaan nauw met hen samenwerken om de kennis van de DJI-organisatie, die we met elkaar hebben, in te zetten om de opdrachtgever optimaal te bedienen. Dat neemt niet weg dat we ook hier de rol van onafhankelijke intermediair innemen, waarbij we alle Leveranciers en ZP’ers – gebaseerd op kwaliteit – gelijke kans bieden op opdrachten bij DJI.”

Opdrachten
Naast HeadFirst en haar onderaannemers zijn zes andere partijen geselecteerd. Deze partijen gaan met elkaar – in totaal over vier jaar geraamd – 1000 opdrachten van DJI invullen. Hierbij gaat het vooral om projectmanagers, beheerders, technical support medewerkers, informatie analisten, ontwerpers, ontwikkelaars en testers.

Net als bij de aanbesteding voor ministeries Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken is HeadFirst erin geslaagd qua prijs het meest gunstig in te schrijven. Dit betekent dat zowel de Opdrachtgever goed bediend kan worden met kwalitatief goede professionals als de aangesloten Leveranciers en Zelfstandig Professionals een goed inhuurtarief geboden kan worden.

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy. Op dit moment werken dagelijks circa 9.500 professionals bij ruim tweehonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van circa 950 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Group zijn de bedrijven HeadFirst, Myler, Staffing Management Services, Source, Pitch Payroll en Designated Professionals.

Voor nadere informatie
Bart van der Geest
Manager marketing & communicatie
bart.vandergeest@headfirst.nl
023 – 568 56 30

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.