Eerste Nederlands Kampioenschap golf voor zzp’ers

Eerste Nederlands Kampioenschap golf voor zzp’ers

Nieuwe golfclub ZP Golf speciaal voor zelfstandig professionals

Hoofddorp, 14 juli 2015 – ZP Golf, een nieuwe golfclub voor zelfstandig professionals (zp’ers), organiseert het eerste Nederlands Kampioenschap Golf voor zp’ers. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 25 september op BurgGolf Haverleij in Den Bosch. ZP Golf is het nieuwste initiatief van kennisbemiddelaar HeadFirst.

ZP Golf is een unieke community van zp’ers die passie voor golf en ondernemerschap met elkaar delen. Boy Kruiswijk, initiatiefnemer van ZP Golf, licht toe: ‘Voor zzp’ers, die we graag zelfstandig professionals noemen, is het – voor het vinden van nieuwe opdrachten – essentieel om te netwerken. Golf is een prima manier om op een ontspannen en sportieve manier in contact te komen met andere zp’ers en potentiële opdrachtgevers. Het aangename wordt zo met het nuttige gecombineerd.’

Voordelen
Leden van ZP Golf kunnen niet alleen golfafspraken maken en zodoende nuttige contacten opdoen, maar ook deelnemen aan wedstrijden en evenementen. Daarnaast profiteren ze van exclusieve voordelen, zoals korting op greenfees, golftrips, -materiaal en -lessen. Hiervoor zijn samenwerkingen aangegaan met onder andere Golf USA, Druh Belts en BurgGolf, de organisatie achter een groot aantal golfbanen in Nederland.

Henk-Jan de Boer, operationeel directeur van BurgGolf: ‘We zijn heel blij met de samenwerking met ZP Golf. We vinden het belangrijk de golfsport laagdrempelig te maken voor iedereen, zowel voor geoefende spelers als voor beginnende golfers. Zo ook voor de ruim 800.000 hardwerkende zelfstandig professionals die ons land rijk is. Golf is en blijft de nummer één zakelijke sport, waar plezier en zakendoen samenkomen. Dat maakt het bij uitstek de perfecte sport voor zp’ers. We laten ze met plezier kennismaken met de golfsport en onze golfbanen.’

Eerste NK Golf voor zelfstandigen
Op 25 september vindt op BurgGolf Haverleij in Den Bosch het eerste officiële NK Golf voor zelfstandig professionals plaats. De zp’ers lopen 18 holes volgens het shotgun-principe, waarbij alle deelnemers gelijktijdig op verschillende banen starten. De winnaar van het toernooi mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen voor zelfstandig professionals noemen.

Aanmelden
De kosten voor één jaar basis lidmaatschap van ZP Golf bedragen €25,-. Zp’ers die ZP Golf als NGF-homeclub verkiezen, betalen €50,-. Voor deze leden wordt onder andere de golfstatus en handicap geregistreerd. De inschrijfkosten voor het Nederlands Kampioenschap van 25 september bedragen €50,-. Deelname is exclusief voor leden van ZP Golf. Voor het volledige programma van het toernooi en de mogelijkheid tot aanmelden, zie: http://zpgolf.nl/nk/.

Over HeadFirst
De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties. Het zet per werkdag gemiddeld 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers verspreid over alle branches in Nederland. De organisatie verzorgt het complete selectieproces van externe professionals, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Daarnaast biedt het een breed palet aan opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers. De decennia lange ervaring van HeadFirst met het op efficiënte wijze verzorgen van externe inhuur, heeft het gemaakt tot de marktleider die het nu is. HeadFirst Select is de online tool van de kennisbemiddelaar, die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt direct met elkaar in contact brengt. Voor meer informatie zie www.HeadFirst.nl, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.