Grootste aantal opdrachten bij eindopdrachtgevers onder één dak

Grootste aantal opdrachten bij eindopdrachtgevers onder één dak

Vorig jaar sloeg HeadFirst de handen ineen met branchegenoot Myler. Waar HeadFirst haar dienstverlening al jaren aanbiedt via HeadFirst Select, maakt Myler hier vanaf heden ook gebruik van. Concreet betekent dit dat er één grote open marktplaats is ontstaan waar ondernemers zich online kunnen aanbieden op 15.000 opdrachten per jaar van ruim 200 eindopdrachtgevers. Opdrachten vinden was nog nooit zo makkelijk!

Functies en branches

HeadFirst Select staat bekend als de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Hier kun jij rechtstreeks gevonden worden door Opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Er zijn opdrachten te vinden voor professionals in IT, finance, HR, inkoop, marketing, communicatie, legal, bancaire dienstverlening, sales, business en organisatie. De sectoren waarin professionals hun opdrachten kunnen kiezen zijn onder andere (semi-)overheid, financiële & zakelijke dienstverlening, industrie & technologie, onderwijs, ICT & telecom, consumer goods, energie, olie & gas en zorg.

Vanaf heden zijn alle opdrachten van Opdrachtgevers die samenwerken met de label Myler samengebracht in HeadFirst Select. Met als resultaat dat het opdrachtenaanbod op het online platform fors is toegenomen. Je vindt er nu ook opdrachten van (Semi-)Overheidsinstanties Ministerie van Defensie, ICTU en CAK. Maar ook profit organisaties, zoals Achmea, Volkswagen Pon en Philips zijn toegevoegd.

Opdrachten vrij toegankelijk

Om de opdrachten toegankelijk te maken voor alle professionals is de registratie in het online platform kosteloos. Alle opdrachten worden openbaar gepubliceerd en zijn direct na registratie inzichtelijk. Heb je als zelfstandig professional of leverancier een opdracht gezien waar je op wil bieden, dan kan dit direct online. Je hebt in het aanbiedingsproces ook nog de keuze aanvullende dienstverlening Basic, Premium of Excellent te gebruiken. Deze voorziet in alle facetten van het ondernemerschap, zoals snelle betaling van facturen, administratie, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling. Je betaalt hier alleen voor als je een opdracht via ons uitvoert. Bekijk hier alle voordelen.

Let op, alleen met een 100% compleet profiel ben jij vindbaar in Select en kun je aanbiedingen doen op opdrachten. Heb je al een profiel in HeadFirst Select? Zorg dat jouw beschikbaarheid is aangepast en upload een actueel cv. Indien jij zelf een opdracht hebt verworven bij een Opdrachtgever, kun jij contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag met het inregelen van de overeenkomst.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.