HeadFirst geeft visie op flexibele arbeidsmarkt bij programma Ondernemend Nederland

HeadFirst geeft visie op flexibele arbeidsmarkt bij programma Ondernemend Nederland

HeadFirst is marktleider op het gebied van kennisbemiddeling. We worden ook wel de sourcing hub van Nederland genoemd. Waarom? Omdat iedere organisatie die tijdelijk expertise nodig heeft via HeadFirst direct toegang heeft tot de gehele aanbiedersmarkt van externe specialisten. We treden zodoende op als knooppunt (hub) tussen organisaties, zelfstandig professionals en niche-leveranciers.

 

HeadFirst groeit

Organisaties ontdekken in rap tempo de voordelen van HeadFirst en ons online platform HeadFirst Select. Het aantal en de diversiteit aan opdrachtgevers dat zaken doet met HeadFirst groeit snel. Van multinational tot MKB’er, van ministeries en gemeentes tot banken en nutsbedrijven. Met ons online platform HeadFirst Select en onze toegewijde recruiters hebben we de maatoplossing voor iedere organisatie in huis.

 

Ondernemend Nederland

Het ontgaat ook de media niet dat HeadFirst zijn rol als kennisbemiddelaar meer en meer uitbreidt in de markt. Zo zijn we door het programma Ondernemend Nederland gevraagd onze visie te geven op de flexibele arbeidsmarkt, hetgeen 17 mei jl. uitgezonden is op RTL7. Bekijk ons optreden hieronder en laat ons weten wat u ervan vindt.

 

Redactie