HeadFirst levert naast IT’ers nu ook professionals op andere kennisgebieden aan Nuon

HeadFirst levert naast IT’ers nu ook professionals op andere kennisgebieden aan Nuon

Hoofddorp, 6 juli 2015 – Kennisbemiddelaar HeadFirst levert vanaf heden ook professionals met financiële-, HRM-, commerciële-, technische-, juridische-, inkoop- en projectmanagementexpertise aan Nuon. In de afgelopen jaren leverde het bedrijf al professionals in IT aan het energiebedrijf. De nieuwe raamovereenkomst tussen HeadFirst en Nuon gaat per 1 juni 2015 in. De looptijd bedraagt twee jaar, met twee maal het recht op verlenging van twee jaar.

De energiemarkt innoveert snel, hetgeen een efficiënte en flexibele inzet van professionals vereist. Nuon hecht bij de inhuur van tijdelijk personeel aan zekerheid, snelheid, een efficiënt proces, een goede prijs en zo min mogelijk risico’s. Om te voorzien in de behoefte aan hoger gekwalificeerd personeel in diverse expertisegebieden heeft Nuon een contract gesloten met HeadFirst. De kennisbemiddelaar is door middel van een niet-openbare aanbesteding geselecteerd uit zes gegadigden. HeadFirst heeft zich de afgelopen jaren binnen het IT-segment bij Nuon al bewezen als organisatie die op een effectieve wijze vraag en aanbod bij elkaar brengt van tijdelijke professionals en daarbij inhuurrisico’s volledig uitsluit.

HeadFirst is één van de twee partijen die de link gaat vormen tussen Nuon en de markt van zelfstandig professionals en niche-leveranciers van specialistische expertise. Gezamenlijk met een aantal preferred suppliers gaan ze de aanvragen voor tijdelijk niet-IT personeel invullen. Ook de door Nuon geworven en geselecteerde voorkeurskandidaten, die dus niet via HeadFirst zijn geworven, worden bij een van de kennisbemiddelaar ondergebracht.

Rick Kruiswijk, Algemeen directeur van HeadFirst: ‘Twintig jaar geleden is HeadFirst begonnen in de IT-sector. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot kennisbemiddelaar op alle andere gebieden waar kenniswerkers actief zijn. We ervaren het als een groot compliment dat we naast het IT-segment door Nuon nu ook voor het non-IT segment geselecteerd zijn. We zijn blij dat Nuon hierin het vertrouwen in ons uitspreekt.’

Over HeadFirst
De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties. Het zet per werkdag gemiddeld 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers verspreid over alle branches in Nederland. De organisatie verzorgt het complete selectieproces van externe professionals, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Daarnaast biedt het een breed palet aan opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers. De decennia lange ervaring van HeadFirst met het op efficiënte wijze verzorgen van externe inhuur, heeft het gemaakt tot de marktleider die het nu is. HeadFirst Select is de online tool van de kennisbemiddelaar, die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt direct met elkaar in contact brengt. Voor meer informatie zie www.HeadFirst.nl, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Bart van der Geest