HeadFirst levert technische professionals aan Provincie Noord Brabant

HeadFirst levert technische professionals aan Provincie Noord Brabant

De Provincie Noord Brabant gaat de samenwerking aan met kennisbemiddelaar HeadFirst voor het leveren van tijdelijke civieltechnische professionals. HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, heeft na een aanbesteding – op basis van een zorgvuldige beoordeling van de ingediende inschrijvingen – de eerste plek gegund gekregen.

HeadFirst is samen met twee andere partijen geselecteerd om exclusief de invulling van civieltechnische profielen als Project-, Contract, Technisch of Omgeving Manager te verzorgen. Daarnaast heeft Provincie Noord Brabant behoefte aan professionals in de rol van Toetscoördinator en Auditor SCB of Coördinator grond en beheer vastgoed. In totaal heeft het contract een geschatte waarde van € 1,2 miljoen per jaar. De raamovereenkomst is ingegaan op 1 november 2018 en heeft een looptijd van één jaar, met voor de provincie de mogelijkheid deze eenmaal met veertien maanden te verlengen.

“Wij zijn ontzettend trots op het positief behaalde resultaat bij de Provincie Noord Brabant. Deze raamovereenkomst is voor HeadFirst een mooie kans om onze ruime ervaring op het gebied van inhuur van externe professionals te gebruiken bij de invulling van deze specifieke profielen”, aldus Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst.

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling en global sourcing. Op dit moment werken dagelijks circa 7.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Source Group een jaaromzet realiseert van circa 700 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Myler, Proud Company en Designated Professionals.

Voor nadere informatie
HeadFirst Source Group N.V.
Gert-Jan Schellingerhout
Voorzitter directieteam (CEO)
info@headfirstsourcegroup.com
+31 (0)23 568 56 30
www.headfirstsourcegroup.com

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.