HR Aan Zet! Het event over flexibilisering arbeid

HR Aan Zet! Het event over flexibilisering arbeid

Kennisbemiddelaar HeadFirst organiseerde op 21 maart 2016 in samenwerking met HRcommunity voor het tweede jaar op rij het event HR Aan Zet! over flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR. Sprekers als prof. Interim Management Leo Witvliet van Business Universiteit Nyenrode, prof. dr. Arjan van den Born van de Tilburg University, Tweede Kamerlid Erik Ziengs en HR Director bij Rituals Irene Vernie, lichtten de aanwezige HR-en inhuurprofessionals in over hoe ze hun veranderende rol vorm kunnen geven in de huidige dynamische flexibele arbeidsmarkt. Subthema’s die onder meer aan bod kwamen zijn: goed opdrachtgeverschap en young professionals in de flexmarkt.

2016: laatste editie HR Aan Zet!
HR Aan Zet! 2016 was de laatste editie van dit evenement in deze vorm. HeadFirst organiseert jaarlijks diverse andere evenementen voor HR-, inkoop- en inhuur-professionals. Bekijk de evenementenagenda.

Over HR Aan Zet!
Door de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt vervaagt de grens tussen vaste en flexibele medewerkers. HR- en inhuurprofessionals hebben hier steeds meer mee te maken. Het aantal zelfstandig professionals neemt sterk toe. Ook net afgestudeerden starten steeds vaker voor zichzelf. Zo wordt het binden van specialisten moeilijker voor organisaties. De rol van HR beweegt zich in de richting van het managen van kennis, ongeacht de arbeidsrelatie. Maar hoe krijgt dit vorm? Hoe zorgt een organisatie ervoor dat hij de beschikking blijft houden over kwalitatief hoogwaardige professionals en hoe maak je de transformatie van hiërarchie- naar netwerkorganisatie? Dit zijn vragen die aan bod zijn gekomen tijdens HR Aan Zet! 2016. Deelnemers aan het event ontvingen tips, tricks en nieuwe inzichten vanuit de wetenschap, politiek en de praktijk. Leren van en met elkaar stond hierbij centraal.

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.