HeadFirst sluit vierjarige raamovereenkomst met de Belastingdienst

HeadFirst sluit vierjarige raamovereenkomst met de Belastingdienst

Kennisbemiddelaar HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, heeft van de Belastingdienst de opdracht gegund gekregen voor de inhuur van externe non-ICT-medewerkers*. De raamovereenkomst gaat per 4 december 2017 van start met een looptijd van vier jaar.

HeadFirst gaat de Belastingdienst bijstaan bij de efficiënte inhuur van externe professionals. De kennisbemiddelaar gaat de werving en selectie voor projecten en interim-opdrachten verzorgen, evenals de screening, contracting en facturatie. De Belastingdienst huurt onder deze raamovereenkomst externe professionals in voor niet-ICT-functies, zoals HR Adviseurs, Business Consultants, Lean Coaches en Interactieontwerpers.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst, is trots op de nieuwe samenwerking: “De Belastingdienst zocht een professionele en eerlijke organisatie. HeadFirst heeft door de jaren heen bewezen dit te zijn, mede door onze strijd tegen nodeloze ketenvorming en het niet hanteren van een concurrentiebeding in contracten met ondernemers. Ik ben heel blij dat we opnieuw geselecteerd zijn nadat we eerder succesvol hebben samengewerkt met de Belastingdienst.”

* Dit betreft de inhuur van externe medewerkers die nog niet zijn aanbesteed binnen één van de Rijksbrede inkoopcategorieën. 

Over HeadFirst
Kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een toonaangevende organisatie die de vraag van organisaties naar tijdelijke capaciteit koppelt aan het aanbod van externe professionals. De organisatie verzorgt het complete selectieproces, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. HeadFirst is onderdeel van de beursgenoteerde HeadFirst Source Group, met een jaaromzet van circa 450 miljoen euro marktleider op het gebied van het organiseren van de inhuur van externe professionals.

Meer informatie voor de pers
HeadFirst B.V.
Bart van der Geest
T: 023-5685630
E: bart.vandergeest@headfirst.nl
W: www.headfirst.nl

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.