HeadFirst verantwoordelijk voor inhuur Specialistisch Personeel voor het CAK

HeadFirst verantwoordelijk voor inhuur Specialistisch Personeel voor het CAK

Het CAK – de publieke dienstverlener die in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verschillende regelingen uitvoert en zorgt voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening – heeft na aanbesteding HeadFirst verkozen als enige intermediair voor zijn externe inhuur van Specialistisch Personeel. Met ingang van 1 januari 2022 biedt HeadFirst in de komende twee jaar haar expertise aan, met twee opties tot jaarlijks verlengen.

Uitbreiding bestaande samenwerking
Het inhuurproces van het CAK is HeadFirst niet onbekend. Eerder dit jaar won de intermediair de raamovereenkomst inhuur ICT-Personeel voor het CAK. Geo van der Wilk, CCO bij HeadFirst Group, zegt hierover: “We zijn bijzonder trots dat we ook bij deze aanbesteding als beste partij uit de bus zijn gekomen. Het CAK behoudt een krachtige inhuurpartner die hij heel goed kent. Deze persoonlijke, transparante en betrouwbare samenwerking zien wij als basis voor een optimale ontzorging. ‘Samen elke dag beter’ staat centraal in ons partnership.”

Invulling wervingsbehoefte binnen specifieke doelgroepen
Het CAK verricht werkzaamheden voor externe klanten, waarbij continuïteit in de dienstverlening van groot belang is. Een goede en tijdige kwalitatieve personeelsbezetting is daarbij essentieel. “Wij delen de gevraagde profielen in op leveringsrisico en toegevoegde waarde voor het CAK. Vervolgens passen wij onze wervingsstrategie hierop aan, zodat wij nu en in de toekomst succesvol kandidaten kunnen vinden voor het CAK. Zelfs in de huidige tijd van schaarste”, licht Van der Wilk toe.

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR-dienstverlener en het grootste platform voor tijdelijk werk voor professionals in Nederland. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen: Managed Service Providing, Recruitment Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks gemiddeld vijftienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1,5 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de intermediairs HeadFirst en Between, MSP-dienstverlener Staffing Management Services en RPO- en recruitment specialist Sterksen.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.