Inlichtingenbureau selecteert HeadFirst als leverancier voor inhuur flexibele IT-professionals

Inlichtingenbureau selecteert HeadFirst als leverancier voor inhuur flexibele IT-professionals

Hoofddorp, 6 oktober 2017 – Overheidsorganisatie Stichting Inlichtingenbureau heeft bij het aanbestedingstraject voor de inhuur van flexibel personeel HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, geselecteerd als één van haar opdrachtnemers. Bij de aanbesteding is HeadFirst geëindigd op de eerste plaats – mede door een bijna maximale score op het onderdeel kwaliteit.

Het Inlichtingenbureau is een organisatie voor gemeenten en andere overheidsorganisaties, waarbij zij voornamelijk gemeenten helpen bepalen op welke ondersteuning burgers recht hebben. Voorheen was het externe inhuurlandschap bij het Inlichtingenbureau verdeeld over meerdere kleinere partijen. Vanaf 1 september 2017 centraliseert Stichting Inlichtingenbureau haar inhuur door twee opdrachtnemers te selecteren die de externe inhuur van IT-professionals verzorgen. Het Inlichtingenbureau huurt binnen de afgesloten raamovereenkomsten voor circa twee en een half miljoen euro per jaar aan externe professionals in.

Onderscheidend en uitstekend risicomanagement
Het Inlichtingenbureau ziet HeadFirst als een uitstekende partner bij de ondersteuning van risicomanagement, met name op het gebied van de Wet DBA. Daarnaast scoort HeadFirst bij haar inschrijving de maximale score op het beoordelingscriterium ‘inhuurproces en matchingmethode’, waar staat omschreven hoe HeadFirst het Inlichtingenbureau voorziet van de juiste kandidaten.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO HeadFirst Source Group: “Als aanvullende toegevoegde waarde hebben wij samen met onze partners een traject ontwikkeld waar jonge IT-professionals speciaal voor Stichting Inlichtingenbureau worden opgeleid. Dit is een typisch voorbeeld van innovatie die tot stand komt door onze nauwe samenwerking met leveranciers en zelfstandigen, die we écht kennen. Door ons netwerk realiseren we voor het Inlichtingenbureau altijd de perfecte match. We kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking.”

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.