ICT-inhuur drie ministeries opnieuw naar HeadFirst

ICT-inhuur drie ministeries opnieuw naar HeadFirst

De ministeries Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken hebben recent haar ICT-inhuur aanbesteed en daarbij HeadFirst opnieuw geselecteerd als één van haar raamcontractanten. Dit betekent dat HeadFirst met ingang van 1 juli 2019 ook de komende vier jaar, uitgaande van de maximale looptijd van de overeenkomst, de inhuurpartner is voor de drie ministeries.

Onder het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vallen diverse instellingen en diensten, te weten Rijkswaterstaat (RWS), Inspectie Leefomgeving en Transport, Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI), Planbureau voor de Leefomgeving en de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming. Bij Rijkswaterstaat wordt verreweg het grootste gedeelte van de inhuur verwacht, waarbij het gaat om onder andere Projectmanagers, Beheerders, Architecten en Ontwikkelaars.

Gunstige inschrijving
In totaal hebben de ministeries bij de aanbesteding vijf inschrijvers aangewezen als economisch meest voordelig. HeadFirst is erin geslaagd de kwalitatief beste inschrijving te doen. Daarbij komt dat HeadFirst qua prijs het meest gunstig heeft ingeschreven, wat betekent dat zowel de Opdrachtgever goed bediend kan worden met kwalitatief goede professionals als de aangesloten Leveranciers en Zelfstandig Professionals een goed inhuurtarief geboden kan worden.

Van links naar rechts: Geo van der Wilk (CCO HeadFirst Group), Maurice Latumaelissa (Sr. Accountmanager) en Drs. Jan van Spronsen (Manager Inkoop Uitvoering Centrum EZK).

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy. Op dit moment werken dagelijks circa 9.500 professionals bij ruim tweehonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van circa 950 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Group zijn de bedrijven HeadFirst, Myler, Staffing Management Services, Source, Pitch Payroll en Designated Professionals.

Voor nadere informatie
Bart van der Geest
Manager marketing & communicatie
bart.vandergeest@headfirst.nl
023 – 568 56 30

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.