Ministerie van OCW selecteert partijen voor Europees Openbare aanbesteding Inhuur Business

Ministerie van OCW selecteert partijen voor Europees Openbare aanbesteding Inhuur Business

Hoofddorp, 7 april 2015 – HeadFirst heeft als één van drie leveranciers de Europees Openbare aanbesteding gewonnen die het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) hebben uitgeschreven voor de ‘Inhuur Business’. Het betreft het zogenoemde perceel ‘generieke functies’, waarvoor ook Harvey Nash en IT-staffing geselecteerd zijn. Voor dit perceel is een Raamovereenkomst ingegaan op 1 februari 2015. Deze heeft een initiële looptijd van 2 jaar met tweemaal het recht tot verlenging van 12 maanden. Een indicatie van de omvang van de totale opdracht voor de volledige contracttermijn inclusief optiejaren is 2.300.000 euro inclusief BTW.

HeadFirst is geselecteerd om adequaat invulling te geven aan het inhuurproces van non-IT-professionals voor het Ministerie van OCW en het CJIB. Het perceel ‘generieke functies’, waarvoor HeadFirst verkozen is, omvat functies die vallen binnen de categorieën ‘interim management’, ‘financieel advies en auditcapaciteit’ en ‘inkoop-, aanbestedings- en juridisch advies’ van het Functiegebouw Rijk.

Rick Kruiswijk, algemeen directeur van HeadFirst reageert: ‘Sinds de oprichting van HeadFirst in 1995 leveren we veelal IT-specialisten aan onze opdrachtgevers, maar de afgelopen jaren zijn we ons naast IT ook steeds meer gaan specialiseren op alle andere kennisgebieden waar hoogwaardige professionals in actief zijn; van marketing tot finance en van inkoop tot human resources. Kortom, professionals in de zakelijke dienstverlenging. De rol die we bij het Ministerie van OCW en het CJIB in gaan nemen, is dan ook op ons lijf geschreven.’

Over HeadFirst
De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties. Het zet per werkdag gemiddeld 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers verspreid over alle branches in Nederland. De organisatie verzorgt het complete selectieproces van externe professionals, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Daarnaast biedt het een breed palet aan opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers. De decennia lange ervaring van HeadFirst met het op efficiënte wijze verzorgen van externe inhuur, heeft het gemaakt tot de marktleider die het nu is. HeadFirst Select is de online tool van de kennisbemiddelaar, die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt direct met elkaar in contact brengt. Voor meer informatie zie www.HeadFirst.nl, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E margreet@l-dj.nl

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.