Ministeries VWS en SZW gunnen HeadFirst raamovereenkomst ICT-inhuur

Ministeries VWS en SZW gunnen HeadFirst raamovereenkomst ICT-inhuur

Kennisbemiddelaar HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gecontracteerd voor het ter beschikking stellen van externe ICT-professionals. De raamovereenkomst met in totaal acht leveranciers, loopt vanaf 1 januari 2018 voor een periode van vier jaar en vertegenwoordigt een waarde van 90 miljoen euro.

Naast de kerndepartementen van de Ministeries van VWS en SZW maken ook andere organisatieonderdelen gebruik van de raamovereenkomst, waaronder het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP), de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) en het Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg (CIBG). De organisaties huren via deze nieuwe raamovereenkomst een grote diversiteit aan ICT’ers in, waaronder projectmanagers, architecten, testers, ontwikkelaars, consultants en beheerders. Naast HeadFirst gaan ook Capgemini, CGI, Atos, Ordina, Brunel, LINKIT en de combinatie CIM Solutions, SLTN en VKA professionals leveren.

“We zijn erg blij met de gunning van VWS en SZW,” aldus Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst. “We zijn de enige geselecteerde partij die geen professionals detacheert die bij ons in vaste dienst zijn. Wij ontsluiten voor opdrachtgevers onafhankelijk de complete markt van zelfstandig professionals en niche-leveranciers. Daarbij hebben we maar één belang: de beste professional selecteren voor een marktconform tarief. We kijken er enorm naar uit dat ook de komende jaren voor VWS en SZW te doen.”

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 450 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.

Voor nadere informatie
HeadFirst Source Group N.V.
Gert-Jan Schellingerhout
Voorzitter directieteam (CEO)
info@headfirstsourcegroup.com
+31 (0)23 568 56 30
www.headfirstsourcegroup.com

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.