Raamovereenkomst inhuur ICT-Personeel voor het CAK gegund aan intermediair HeadFirst

Raamovereenkomst inhuur ICT-Personeel voor het CAK gegund aan intermediair HeadFirst

Het CAK, de publieke dienstverlener die in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verschillende regelingen uitvoert en zorgt voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening, heeft na aanbesteding HeadFirst verkozen als enige intermediair voor zijn externe ICT-inhuur. HeadFirst wordt de partner van het CAK die levert op zijn individuele ICT-inhuuraanvragen en actief bijdraagt aan zijn doelen voor de toekomst.

Met deze raamovereenkomst wil het CAK invulling geven aan efficiënte inzet van tijdelijke kennis en capaciteitsvraagstukken. Met ingang van 14 april 2021 biedt HeadFirst haar expertise aan het CAK aan. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met twee opties tot jaarlijks verlengen.

Vervolg succesvolle bestaande relatie
Het CAK wenst een nieuwe inhuursituatie met een aangepast recruitment- en administratieproces. Het doel hiervan is grip op inhuur te houden met een efficiënt proces, in tijd en geld. Geo van der Wilk, CCO bij HeadFirst Group, zegt hierover: “Wij begeleiden het CAK in de verandering van de huidige situatie met zes leveranciers naar de nieuwe situatie met één intermediair. Ons hoofddoel daarbij is het CAK te ontzorgen, zodat de inhurende afdeling alleen de gewenste inhuurbehoefte kenbaar hoeft te maken en wij zorgen voor geschikte, beschikbare professionals en een feilloze administratieve afhandeling.”

“Voor het CAK zijn wij een krachtige inhuurpartner die de organisatie goed kent”, vervolgt Van der Wilk. “De succesvolle samenwerking tussen het CAK en Myler, dat net als HeadFirst onderdeel is van HeadFirst Group, in de afgelopen acht jaar zorgt ervoor dat wij een persoonlijk plan van aanpak kunnen inrichten. Nu onder de vlag van het merk HeadFirst. We kijken wederom uit naar de positieve toekomst met het CAK.”

Efficiënte recruitment procesvoering
Het CAK wil komen tot het efficiënt invullen van additionele kennis- en capaciteitsvraagstukken op het gebied van ICT. In de aanbesteding heeft de focus daarom gelegen bij de thema’s partnership en ontzorgen. Dorien Lameris, manager Recruitment bij het CAK: “Wij hebben gezocht naar één partner die begrijpt hoe de markt op het gebied van ICT-inhuur beweegt en die ervoor zorgt dat onze processen hierop efficiënt worden aangesloten. Zo zorgen wij voor een efficiënte recruitment procesvoering. HeadFirst heeft niet alleen een goed netwerk waardoor zij een betrouwbare partner zijn op het gebied van het bieden van continuïteit in de kennis en capaciteitsbehoefte, ook hebben zij een bewezen trackrecord in het bieden van efficiency.”

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR-dienstverlener en specialist op het gebied van het professioneel organiseren van vaste en flexibele arbeid. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen: Managed Service Providing, Recruit Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks gemiddeld vijftienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1,5 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de intermediairs HeadFirst, Between en Myler, MSP-dienstverlener Staffing Management Services en RPO- en recruitment specialist Sterksen.

Noot voor de redactie
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit persbericht? Neem gerust contact op met Bart van der Geest, manager marketing & communicatie bij HeadFirst Group, te bereiken op 023 – 568 56 30 of bart.vandergeest@headfirst.nl.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.