RDW kiest HeadFirst voor inhuur externe ICT-specialisten

RDW kiest HeadFirst voor inhuur externe ICT-specialisten

Rijksdienst Wegverkeer (RDW) heeft de inhuur van tijdelijke ICT-specialisten na aanbesteding gegund aan kennisbemiddelaar HeadFirst. De raamovereenkomst gaat in per 1 mei 2019 en heeft een looptijd van 2 jaar met twee maal een optie tot verlenging van 1 jaar. Naast HeadFirst is ook Seven Stars geselecteerd als intermediair.

Voortzetting samenwerking RDW

Sinds 2015 treedt HeadFirst op als intermediair voor zowel (project)management en ICT-consultancy als voor het bouwen en ontwerpen, testen en onderhouden van geautomatiseerde informatiesystemen en daaraan verwante producten. Daarnaast wordt de contractafhandeling van ICT-professionals voor RDW uit handen genomen. Middels de openbare aanbestedingsprocedure, heeft RDW opnieuw alle partijen in de markt de kans gegeven, desondanks benoemde zij onder andere HeadFirst tot de partij die het beste de doelstellingen kan realiseren. RDW wenst waarborging van de continuïteit van dienstverlening en het transparant en conform afspraak uitvoeren van de activiteiten, tegen marktconforme tarieven.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst kijkt uit naar een vervolg van de samenwerking: “Het is een mooi compliment en een blijk van vertrouwen dat RDW wederom voor HeadFirst kiest als partner op het gebied van externe inhuur. RDW heeft als doelstelling te worden voorzien van kwalitatief goede en gemotiveerde flexibele krachten in de (omgeving van) Groningen. Wij dragen hieraan bij middels creatieve maatregelen, inspelend op de huidige risico’s en marktomstandigheden zoals schaarste op de arbeidsmarkt.”

Over HeadFirst

HeadFirst is – samen met de bedrijven Myler, Staffing Management Services, Source, Proud Company en Designated Professionals – onderdeel van HeadFirst Group. HeadFirst Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en Managed Service Providing. Op dit moment werken dagelijks ruim 9.000 professionals bij circa 200 opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van circa 900 miljoen euro.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.