Stichting Inlichtingenbureau gunt HeadFirst raamovereenkomst flexibele inhuur externe professionals

Stichting Inlichtingenbureau gunt HeadFirst raamovereenkomst flexibele inhuur externe professionals

Stichting Inlichtingenbureau heeft HeadFirst gekozen als enige gespecialiseerde intermediair voor het werven, selecteren en contracteren van externe professionals. Met ingang van 5 april 2022 zet HeadFirst voor een periode van vier jaar haar expertise in om geschikte, beschikbare kandidaten aan te bieden.

Vervolg succesvolle samenwerking
Stichting Inlichtingenbureau – dienstverlenende organisatie die gegevens over burgers voor met name gemeenten ontsluit en verrijkt – wordt sinds 2017 door HeadFirst ontzorgt met het beschikbaar stellen van externe professionals. Geo van der Wilk, CCO bij HeadFirst Group: “Het enthousiasme is groot dat Stichting Inlichtingenbureau ons opnieuw het vertrouwen gunt. Door de jaren heen hebben wij de inhuurbehoefte van Stichting Inlichtingenbureau eigen gemaakt, wat ons alert maakt op vrijkomende professionals met interessante profielen.”

Onderhouden en vergroten bestaande netwerk
Om in de inhuurbehoefte van Stichting Inlichtingenbureau te voorzien investeren wij continu in het opbouwen, in stand houden en uitbreiden van ons unieke netwerk van maar liefst 6.500+ leveranciers van professionals en 54.000+ hoogopgeleide zzp’ers. “Ons Professionals & Partners services team speelt hierin een uitermate belangrijke rol. Door gericht te investeren in de kwaliteit van het netwerk, en het binden en boeien van professionals streven we naar het doel: het aanbod klaar hebben staan op het moment dat de vraag komt”, aldus Van der Wilk.

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR-dienstverlener en het grootste platform voor professionals in Nederland. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen: Managed Service Providing, Recruitment Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks gemiddeld zestienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1,6 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de intermediairs HeadFirst en Between, MSP-dienstverlener Staffing Management Services en RPO- en recruitment specialist Sterksen.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.