ZP Golf

Word jij de eerste Nederlands Kampioen ZP Golf?

Ben je Zelfstandig Professional én houd je van golf? Op vrijdag 25 september organiseert ZP Golf voor het eerst het Nederlandse Kampioenschap golf voor ZP’ers. Tijdens een workshop, het toernooi en de barbecue kun je kennismaken met andere zelfstandigen die net als jij graag een balletje slaan.

Het kampioenschap vindt plaats op BurgGolf Haverleij Den Bosch. De dag begint om 11.00 uur met een ontvangst. Daarna geeft golfprofessional Mark Reynolds een trickshow. Van 12.30 tot 17.30 uur spelen de deelnemers een 18 holes shotgun wedstrijd. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Nederlands ZP-Kampioen Golf’ noemen. Na de prijsuitreiking is een barbecue.

ZP Golf

Het NK Golf is onderdeel van ZP Golf, een golfclub speciaal voor Zelfstandig Professionals. Via deze vereniging kun je met korting golfen en ondertussen andere ZP’ers ontmoeten. Lidmaatschap kost 25 of 50 euro per jaar, afhankelijk van je wensen. In ruil daarvoor kun je meedoen aan evenementen en krijg je korting op materiaal, lessen en reizen.

Boy Kruiswijk, initiatiefnemer van ZP Golf: “Voor Zelfstandig Professionals is het essentieel om te netwerken. Golf is een prima manier om op een ontspannen en sportieve manier in contact te komen met andere ZP’ers en potentiële opdrachtgevers. Het aangename wordt zo met het nuttige gecombineerd.”

Meer weten over golfen als netwerkgelegenheid? Lees deze artikelen:

Kosten

Deelname aan het toernooi kost 50 euro, los van het lidmaatschap van ZP Golf. Om mee te mogen doen aan het toernooi, moet je lid zijn van de club.

Doe je mee? Meld je dan nu aan op http://zpgolf.nl/nk/

Redactie