HeadFirst Source Group opnieuw succesvol met aanbesteding

HeadFirst Source Group opnieuw succesvol met aanbesteding

Ministerie van Economische Zaken gunt mantelovereenkomst ICT-inhuur aan HeadFirst

Willemstad, Curaçao, 7 maart 2017

Het Ministerie van Economische Zaken heeft na aanbesteding HeadFirst verkozen tot één van zijn leveranciers van tijdelijke ICT-professionals. Daarmee is het de komende vier jaar, uitgaande van de maximale looptijd van de overeenkomst, verantwoordelijk voor het werven, pre-selecteren en aanbieden van hoogwaardige professionals met de vereiste kennis, kunde en capaciteit. HeadFirst heeft zich gekwalificeerd voor twee percelen, waar een verwachtte omzet mee gemoeid is van 408 miljoen euro, verdeeld over 320 miljoen in perceel 1 en 88 miljoen in perceel 2.

Perceel 1 betreft DICTU, de Dienst ICT Uitvoering, waar twaalf partijen geselecteerd zijn. In perceel 2 zijn tien partijen geselecteerd voor het bedienen van het zelfstandig bestuursorgaan Staatsbosbeheer, het Kerndepartement van het Ministerie van Economische Zaken en de diensten Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. HeadFirst verwacht bij alle organisaties tezamen jaarlijks een omzet* te behalen van minimaal 9 miljoen euro.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van de HeadFirst Source Group: “We hebben het Ministerie van Economische Zaken en al haar dienstonderdelen de afgelopen vier jaar al succesvol voorzien van honderden ICT-professionals, waaronder op de gebieden Oracle, Java, Microsoft, VMware, Security, Cloud en Blueriq. Met onze persoonlijke en transparante aanpak zijn we ervan overtuigd ook de komende vier jaar de partij te zijn die gespecialiseerde niche-leveranciers en zelfstandig professionals, die hun kennis ter beschikking stellen, te verbinden aan EZ.”

De gegunde aanbesteding heeft een positieve invloed op de omzet- en margeontwikkeling van de HeadFirst Source Group in 2017.

Headfirst 01

Links: Gert-Jan Schellingerhout (CEO, HeadFirst Source Group). Rechts: Jan van Spronsen (Manager Inkoop Uitvoering Centrum, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet* realiseert van circa 450 miljoen euro. Onderdeel van de HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source en Proud.

* gemeten naar bruto-facturatiewaarde

Voor verdere informatie belt u:
HeadFirst Source Group N.V.
contactpersoon:
de heer F.C. Lagerveld
Tel.nr.: +31 (0)345 544000
www.source.eu

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.