Wigo4it selecteert HeadFirst als leverancier voor flexibele inhuur

Wigo4it selecteert HeadFirst als leverancier voor flexibele inhuur

Hoofddorp, 9 juni 2017 – Overheidscoöperatie Wigo4it heeft bij de onlangs uitgevoerde aanbesteding voor de inhuur van flexibel personeel HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, geselecteerd als één van haar opdrachtnemers. De kennisbemiddelaar gaat Wigo4it vanaf 1 juli 2017 voorzien van ICT-professionals, interim managers, consultants, business projectmanagers en programmamanagers.

Wigo4it ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt ICT-applicaties voor de sociale diensten van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hiervoor huurt zij binnen de afgesloten raamovereenkomsten voor circa negen miljoen euro per jaar externe professionals in. Wigo4it heeft in totaal vijf leveranciers geselecteerd in drie percelen: 1) ICT-professionals (70% van totaal), 2) interim managers, consultants, business projectmanagers en programmamanagers (25%) en 3) staffunctionarissen (5%). HeadFirst is leverancier voor perceel 1 en 2. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar, met voor Wigo4it drie maal de mogelijkheid te verlengen met één jaar.

Succesvol met aanbestedingen
HeadFirst Source Group meldde eerder dit jaar al dat het aanbestedingen heeft gewonnen bij de Raad voor de Rechtspraak, Koninklijke Bibliotheek, Ministerie van Economische Zaken en UWV. Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst Source Group: “Met de gunning van de aanbesteding van Wigo4it geven we een sterk vervolg aan de successen van eerder dit jaar, die zich positief uiten in de onlangs gepresenteerde cijfers over het eerste kwartaal van 2017. Door de fusie met branchegenoot Source zijn we met circa 460 miljoen omzet al de grootste speler in onze markt en we hebben de overtuiging snel verder te kunnen groeien.”

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 450 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source en Proud Company.

Voor nadere informatie
HeadFirst Source Group N.V.
Gert-Jan Schellingerhout
Voorzitter directieteam (CEO)
info@headfirstsourcegroup.com
+31 (0)23 568 56 30
www.headfirstsourcegroup.com

wigo4it

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.