Met de aanvullende dienstverlening van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Snelle uitbetaling als zelfstandig professional

Een van de grootste knelpunten van ondernemers – zo ook zp’ers – is het wachten op de uitbetaling van facturen. Bij HeadFirst kun je het risico van late betaling beleggen. Betaalt de opdrachtgever later, dan is dat niet jouw probleem. Wij zorgen ervoor dat jij altijd snel na indienen van jouw factuur betaald wordt. Versnelde betaling is – als onderdeel van onze Professional services – beschikbaar in twee vormen: uitbetaling met 10 dagen of 14 dagen.

Nog meer voordelen via de Professional services van HeadFirst 

Het is onze missie jou te laten excelleren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over praktische zaken. Daarom bieden wij jouw de mogelijkheid om gebruik te maken van een Professional services.  Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

dienstverlening ZP basic

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Profiteer van de voordelen

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent bieden wij ook een Basic service. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jezelf niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de opdrachtgever is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Jouw Basic service omzetten?
Maak jij al gebruik van onze Basic service, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw profiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.