Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht? HeadFirst biedt jou toegang tot ruim 100 aansprekende Opdrachtgevers. Jou registreren in HeadFirst Select doe jij gratis en snel. Binnen vijf minuten kun jij jou al aanbieden voor openstaande opdrachten.

Heb jij zelf een opdracht gevonden en wil jij ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

 

HeadFirst Select maakt het mogelijk

HeadFirst Select is de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Hier kun jij rechtstreeks gevonden worden door Opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden we de kosten laag.


Jij bepaalt zelf hoe jij je presenteert, welk tarief jij hanteert en voor welke opdrachten jij jouzelf aanbiedt. Bovendien werk jij onder jouw eigen naam. En behoud jij jouw eigen identiteit. Jij bent tenslotte niet voor niets zelfstandig geworden! Natuurlijk helpen wij jou waar wij kunnen. Voor vragen en advies kun jij altijd bij ons terecht.

Registreer vrijblijvend

 

HeadFirst sluit risico’s voor jou uit

Jij bent scherp, denkt aan alle details. Maar toch kan er soms iets verkeerd gaan. Daarom helpen wij jou graag om alles zo goed mogelijk te regelen:

  • Met een Premium registratie ben je tot 5 miljoen euro verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.
  • Wij nemen het betalingsrisico uit handen: jouw facturen worden binnen 30 dagen betaald, gegarandeerd. Of sneller, als jij dat wilt. Ook als de Opdrachtgever minder snel betaalt.
  • HeadFirst is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Jouw privacy is dus geborgd.

 

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels er tussen jou en de Opdrachtgever zitten, hoe hoger het uurtarief wordt voor de Opdrachtgever – en hoe lager voor jou. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken. Veel beter voor onze verstandhouding. Én voor jouw concurrentiepositie en rendement.

 

Doe het samen, online

In de netwerkeconomie van vandaag – en zeker die van de toekomst – nemen communities een belangrijke plek in. Overal ontstaan ze: binnen beroepsgroepen, onder vakgenoten en binnen en rond organisaties. Bij HeadFirst zien wij de waarde ervan. En zetten we actief communities op,  waarin jij met vakgenoten kennis uit kunt wisselen. De eerste voorbeelden zijn DataConnected en het Finance Gilde.

 

Basic of Premium? Het is aan jou

Bij HeadFirst kies jij uit twee typen registraties: 

  • Premium registratie: compleet en transparant

    Jij maakt gebruik van de volledige dienstverlening van HeadFirst. Voor € 2,50 per gewerkt uur kun jij jouzelf rechtstreeks aanbieden voor openstaande opdrachten en kun jij 24/7 gevonden worden door Opdrachtgevers en onze recruiters. Daarnaast krijg jij opdrachten op maat en advies van jouw eigen relatiemanager. Jij bent verzekerd voor aansprakelijkheid. Wij betalen altijd binnen 30 dagen. En natuurlijk zorgen wij voor een vlekkeloze contractuele en administratieve afhandeling.

  • Basic registratie: zelf regelen, zonder kosten

    Met een Basic registratie kies jij ervoor veel zaken zelf te regelen. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Jij maakt geen gebruik van onze volledige dienstverlening: zo kun jij niet reageren op openstaande opdrachten via HeadFirst Select. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt.

Wij staan altijd voor jou klaar

HeadFirst staat voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in onze Opdrachtgevers. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen: Team relations. Dit team is jouw commerciële verlengstuk binnen HeadFirst. Jij kunt er terecht met al jouw vragen. Bovendien helpen wij jou graag met het vinden van uitdagende opdrachten. En zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal benut wordt. Bij HeadFirst sta jij centraal.