Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht? HeadFirst biedt jou toegang tot ruim 200 aansprekende opdrachtgevers. Registreren in HeadFirst Select doe jij gratis en snel. Binnen vijf minuten kun jij jezelf al aanbieden voor openstaande opdrachten.

Heb jij zelf een opdracht gevonden en wil jij ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

 

HeadFirst Select maakt het mogelijk

HeadFirst Select is de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Hier kun jij rechtstreeks gevonden worden door opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden we de kosten laag.


Jij bepaalt zelf hoe jij je presenteert, welk tarief jij hanteert en voor welke opdrachten jij jouzelf aanbiedt. Bovendien werk jij onder jouw eigen naam. En behoud jij jouw eigen identiteit. Jij bent tenslotte niet voor niets zelfstandig geworden! Natuurlijk helpen wij jou waar wij kunnen. Voor vragen en advies kun jij altijd bij ons terecht.

Registreer vrijblijvend

 

HeadFirst sluit risico’s voor jou uit

Jij bent scherp, denkt aan alle details. Maar toch kan er soms iets verkeerd gaan. Daarom helpen wij jou graag om alles zo goed mogelijk te regelen:

 • Wij nemen het betalingsrisico uit handen: wanneer jij kiest voor Premium worden facturen binnen 25 dagen betaald, gegarandeerd. Of 15 dagen, als jij kiest voor de Excellent dienstverlening. Ook als de opdrachtgever minder snel betaalt.
 • HeadFirst is aangesloten bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Jouw privacy is dus geborgd.

 

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels er tussen jou en de opdrachtgever zitten, hoe hoger het uurtarief wordt voor de opdrachtgever – en hoe lager voor jou. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken. Veel beter voor onze verstandhouding. Én voor jouw concurrentiepositie en rendement.

 

Premium of Excellent? Het is aan jou

Bij HeadFirst kies jij uit drie typen dienstverleningen:

 • Excellent dienstverlening: compleet en toekomstgericht

  Met de nieuwe Excellent dienstverlening betalen wij niet alleen gegarandeerd met 15 dagen, maar is een persoonlijke relatiemanager nog meer met raad en daad betrokken bij de zoektocht naar een vervolgopdracht. Of schakel hulp in van een jobcoach om in gesprek te gaan over persoonlijke ontwikkeling. Voor € 6,00 per gewerkt uur kun jij van deze voordelen genieten. Uiteraard zijn alle Premium voordelen ook in deze dienstverlening opgenomen.

 • Premium dienstverlening: zorgeloos en transparant

  Voor € 3,00 per gewerkt uur kun jij jezelf rechtstreeks aanbieden voor openstaande opdrachten en kun jij 24/7 gevonden worden door opdrachtgevers en onze recruiters. Daarnaast krijg jij opdrachten op maat en advies van jouw eigen relatiemanager. Jij bent verzekerd voor aansprakelijkheid. Wij betalen altijd binnen 25 dagen. En natuurlijk zorgen wij voor een vlekkeloze contractuele en administratieve afhandeling.

 • Basic dienstverlening: zelf regelen, zonder kosten

  Met een Basic registratie kies jij ervoor veel zaken zelf te regelen. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Jij maakt geen gebruik van onze volledige dienstverlening: zo kun jij niet reageren op openstaande opdrachten via HeadFirst Select. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt.

 

Wij staan altijd voor jou klaar

HeadFirst staat voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen: Team relations. Dit team is jouw commerciële verlengstuk binnen HeadFirst. Jij kunt er terecht met al jouw vragen. Bovendien helpen wij jou graag met het vinden van uitdagende opdrachten. En zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal benut wordt. Bij HeadFirst sta jij centraal.