Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht? HeadFirst biedt jou toegang tot ruim 370 aansprekende opdrachtgevers. Registreren doe jij gratis en snel via het online portal Striive. Binnen vijf minuten kun jij jezelf al aanbieden voor openstaande opdrachten.

Heb jij zelf een opdracht gevonden en wil jij ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

 

Striive maakt het mogelijk

HeadFirst maakt gebruik van het online platform Striive, de grootste online marktplek voor uitdagende opdrachten, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Hier kun jij rechtstreeks gevonden worden door opdrachtgevers én onze recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden we de kosten laag.


Jij bepaalt zelf hoe jij je presenteert, welk tarief jij hanteert en voor welke opdrachten jij jouzelf aanbiedt. Bovendien werk jij onder jouw eigen naam. En behoud jij jouw eigen identiteit. Jij bent tenslotte niet voor niets zelfstandig geworden! Natuurlijk helpen wij jou waar wij kunnen. Voor vragen en advies kun jij altijd bij ons terecht.

Registreer vrijblijvend

 

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels er tussen jou en de opdrachtgever zitten, hoe hoger het uurtarief wordt voor de opdrachtgever – en hoe lager voor jou. HeadFirst houdt het liever transparant. En doet op een open manier zaken. Veel beter voor onze verstandhouding. Én voor jouw concurrentiepositie en rendement.

 

Premium of Excellent? Het is aan jou

Bij HeadFirst kies jij uit drie typen service:

 • Excellent service: compleet en toekomstgericht

  Met de nieuwe Excellent service betalen wij niet alleen gegarandeerd met 10 dagen, maar is een persoonlijke relatiemanager nog meer met raad en daad betrokken bij de zoektocht naar een vervolgopdracht en maak je deel uit van Striive iCommunity Crowdsurance. Of schakel hulp in van een jobcoach om in gesprek te gaan over persoonlijke ontwikkeling. Voor €6,00 per gewerkt uur kun jij van deze voordelen genieten. Uiteraard zijn alle Premium voordelen ook in deze service opgenomen.

 • Premium service: zorgeloos en transparant

  Voor €3,00 per gewerkt uur kun jij jezelf direct onbeperkt online aanbieden op duizenden opdrachten. Daarnaast kun jij 24/7 gevonden worden door opdrachtgevers en onze recruiters. Tijdens jouw opdracht krijg jij op maat en advies van jouw eigen relatiemanager en betalen wij jouw facturen met 14 dagen. Daarnaast ben je – via onze partner Alicia Benefits – verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico en ongevallen. Aanvullend kan men gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS.

  Verder bieden wij jou toegang tot Striive Academy gedurende de looptijd van de opdracht. Dé opleidingsomgeving met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Volg onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies én maak proefexamens om je kennis te testen.

 • Basic service: zelf regelen, zonder kosten

  Met een Basic registratie in Striive kies jij ervoor veel zaken zelf te regelen. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden. Wel heb je toegang tot duizenden opdrachten en handelen wij snel en zorgvuldig jouw contract af, betalen wij jouw facturen conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen en kun jij jouw factuurstatus volgen in Striive.

Wij staan altijd voor jou klaar

HeadFirst staat voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen: Team relations. Dit team is jouw commerciële verlengstuk binnen HeadFirst. Jij kunt er terecht met al jouw vragen. Bovendien helpen wij jou graag met het vinden van uitdagende opdrachten. En zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal benut wordt. Bij HeadFirst sta jij centraal.