Payroll voor professionals

Wil jij als professional meer tijd over houden voor ondernemerschap zonder zorgen over administratieve en financiële zaken. Wij nemen dit graag uit handen. Dit kan in de vorm van twee type dienstverleningen: payroll en HR-advies.

 

Payroll 

Heb jij een bv en besteed jij administratie omtrent jouw salaris liever uit? Met de dienstverlening van HeadFirst wordt jouw salarisadministratie altijd volledig, tijdig en correct verzorgd. Mocht jij toch nog vragen hebben, dan staat er altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken voor jou klaar.

Met payroll heb jij de mogelijkheid uitdagende opdrachten uit te voeren bij opdrachtgevers en wij regelen de randzaken rondom ondernemerschap. Jij komt voor de duur van de opdracht op de loonlijst van HeadFirst. Natuurlijk bepaal jij wel zelf waar en voor wie je werkt en tegen welk tarief.

De voordelen voor jou:

  • Transparant
  • Persoonlijke service
  • NIRPA geregistreerde organisatie

 

HR-advies

Als professional heb jij ook te maken met andere arbeidsrechtelijke zaken en wet- en regelgeving. Deze ingewikkelde thema’s vragen om de juiste kennis en expertise. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en eerlijk advies.

De voordelen voor jou:

  • Ervaren deskundigen
  • HR advies op maat
  • Altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR

 

Wil jij meer weten over payroll en HR-advies voor professionals?

Dan maken wij graag kennis. Registreer je op ons platform Striive, dan neemt één van onze relatiemanagers contact met jou op. Hij of zij blijft jouw vaste contactpersoon en helpt jou bij vragen. Bel je ons het liefst direct? Dan bereik jij ons op 023 – 568 56 30.